Boek een artiest

Willemijn & Jorn

ARTIESTEN
Willemijn & Jorn

Met betoverende klanken vergeet je de tijd. Een gezellige sfeer voor elke gelegenheid.

Willemijn & Jorn vormen een muzikaal akoestisch duo. Ze brengen herkenbare songs en steken deze in een sfeervol eigen jasje. Willemijn en Jorn creëren een warme setting, waarbij iedereen kan genieten van de muziek én het samenzijn. Denk hierbij aan bruiloften, recepties, diners, jubilea en bedrijfsborrels. Met prachtig pianospel en verhalende zang spelen ze …

Artikelnummer: 3240 Categorieën: , , , ,

Met betoverende klanken vergeet je de tijd. Een gezellige sfeer voor elke gelegenheid.

Willemijn & Jorn vormen een muzikaal akoestisch duo. Ze brengen herkenbare songs en steken deze in een sfeervol eigen jasje. Willemijn en Jorn creëren een warme setting, waarbij iedereen kan genieten van de muziek én het samenzijn. Denk hierbij aan bruiloften, recepties, diners, jubilea en bedrijfsborrels. Met prachtig pianospel en verhalende zang spelen ze muziek die reikt van de jaren 90 tot de top hits van nu. Waarbij ze zowel beide zingen, speelt Jorn ook prachtig het pianospel en zorgt hij voor een sfeervolle begeleiding.

Willemijn: “Verhalen kunnen magisch zijn. En het muzikaal vertellen ervan is in mijn ogen het mooiste wat er is.”

In de basis zijn ze als duo formatie te boeken, waarbij ze beide zingen en hierbij Jorn de pianobegeleiding verzorgt. Daarnaast is er de mogelijkheid dit uit te breiden met extra muzikanten, denk aan een akoestisch gitarist, percussionist, violist of blazer (saxofonist). Wat bijvoorbeeld een veelgevraagde combinatie gedurende de dag is, is hen als klein en romantisch duo bij de ceremonie en vervolgens met extra muzikant(en) bij de borrel of het diner! In welke formatie dan ook, Willemijn & Jorn zorgen voor een sfeervolle, gezellige en liefdevolle muzikale omlijsting.

Jorn: “Het blijft bijzonder een onderdeel te zijn van iemand zijn grote dag. Dit went nooit.”

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor