Navigation
.
Beschrijving

Valerio Zeno boeken?

Wilt u Valerio Zeno boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Valerio Zeno direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij ‘Big Brother’ volgde een spoedcursus bij ‘6Pack’ (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen ‘6Pack’ stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in ‘Wakker Worden Met Valerio’.

‘Valerio in de sneeuw’, ‘Valerio duikt onder’, ‘Valerio’s Datingshow’ en ‘de TMF Awards’ volgden. In 2007 verscheen de presentator voor het eerst in een speelfilm: de door Kim van Kooten geschreven romantische komedie ‘Alles is liefde’ met Carice van Houten, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Marc-Marie Huijbregts en Wendy Van Dijk.

Bij BNN gaat Valerio meteen op drie fronten tegelijk aan de slag. Voor ‘je zal het maar hebben’ gaat hij met jongeren op pad die, ondanks hun ziekte, afwijking of aandoening, hun lust for life niet hebben verloren. Ondertussen voert hij met Dennis een keiharde strijd in ‘Dennis vs Valerio’ om uit te maken wie de echte kerel is.

Die strijdbijl wordt weer begraven als de twee op zoek gaan naar een nieuwe presentatrice in het programma ‘Sterretje Gezocht’, waarvoor ze duizenden nieuwe Katja’s, Bridgets en Yolanthes mogen keuren.

Valerio is beschikbaar als presentator of dagvoorzitter voor uw evenement!

Video

Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2750,-

Aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...
Kim-Lian, geboren in Nederland, komt uit een zeer muzikale familie en heeft daarmee de entertainment met de paplepel ingegoten gekregen. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal haar eerste singels en albums uit, waarmee ze een aantal hits scoorde en talloze optredens verzorgde in zowel binnen- als buitenland.

Na de vooropleiding aan de Amsterdamse particuliere Toneelschool kreeg ze verschillende rollen in TV series waaronder Kees & Co (RTL4...
Henk Westbroek start samen met componist Henk Temming in 1979 ‘Het goede doel’. Na singles als ‘In ’t leven’ en ‘Gijzelaar’ breekt de band echt door met het album en de gelijknamige single ‘België’’. Ook scoren ze in die zelfde tijd een hit met ‘Sinterklaas’. Door de succesvolle singels als ‘Vriendschap’ en ‘Hou je van mij’ is het album ‘België’ al snel goud.

In 1986 gaat het goede doel verder met Henk Westbroek, Henk Temming en Sander van He...
Monique Smit presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 ook was ze te zien als presentatrice van het nieuwe programma 'Mijn Vader Is De Beste'.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets te gaan maken voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftij...
Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...
Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezin...
Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden. Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is, a...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top