Navigation
.
Beschrijving

Sandra Ysbrandy boeken?

Wilt u Sandra Ysbrandy boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Sandra Ysbrandy direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik 5 jaar bij restaurant van Harte in de Hartenstraat in de Jordaan gewerkt.

k heb daar veel ervaring opgedaan en enorm veel geleerd. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij de Rabobank. Na 14 jaar in verschillende functies bij de Rabobank te hebben gewerkt besloot ik het roer drastisch om te gooien. Mijn ware passie voor koken bleef kriebelen en ik besloot in 2008 een koksopleiding te gaan volgen.

Tijdens die opleiding heb ik mijn bedrijf ‘Vergaderen aan de keukentafel’ bedacht en ontwikkeld: het verzorgen van exclusieve diners en kookworkshops voor Managementteams en Directies van bedrijven. In 2009 werd ik door de docent van de koksopleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO.

Vanaf dat moment ben ik 3 jaar lang de vaste kok in het programma ‘Het Familiediner’ van Bert van Leeuwen geweest. Vanaf augustus 2012 is ben ik iedere zondagmiddag live te zien als de kok in het televisieprogramma ‘Life 4 You’ van Carlo Boszhard en Irene Moors. Mijn stijl van koken is het best te omschrijven als: goed en gezond eten waar je samen met familie en vrienden van geniet, eenvoudig te bereiden. Authentieke smaken, puur en gezond. Met liefde klaargemaakt en met een uitstekende kwaliteit van de ingrediënten gekozen uit respect voor seizoen en dier.

SANDRA GEÏNTRODUCEERD ALS HET GEZICHT VAN COOKLOVESHARE
Sanoma Uitgevers is gestart met CookLoveShare.nl, een gepersonaliseerd food- en lifestyleplatform.
CookLoveShare.nl neemt de gebruiker mee op de dagelijkse journey die begint met de vraag: ‘wat eten we vandaag?’ CookLoveShare biedt oplossingen en inspiratie met als doel koken en eten makkelijk én gezellig te maken.

Het gezicht van CookLoveShare is Sandra Ysbrandy. Sandra is bekend als TV kok van Het Familiediner, Life4You en Thuis op Zondag. Ze gaat voor het online platform programma’s/content maken met kooktips, keukengeheimen en makkelijke recepten.

Ze geeft bijvoorbeeld onalledaagse tips voor alledaags gebruik, zoals geschilde aardappels zonder te schillen of vis bakken die niet aan je pan plakt. Maar ook koken met restjes of budgettips.

Sandra over haar keuze voor CookLoveShare: ‘Koken is mijn beroep, maar ik ben ook moeder van een gezin met drie jonge kinderen die zichzelf afvraagt: wat eten we vandaag? Na een dag werken hou ik van makkelijk en snel. Mijn kinderen eten het liefst gewoon aardappelen, groenten, een pasta of ovenschotel en vlees of vis. Net als CookLoveShare haal ik lol uit variatie aanbrengen in dagelijkse maaltijden en de tips & tricks die het leven in de keuken nog leuker en gemakkelijker maken’.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2950,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...
Jacques d'Ancona: Journalist / criticus / presentator / tv-persoonlijkheid. Geboren in Groningen, gespecialiseerd in het wijde gebied van entertainment, theater, show en cabaret. Schrijft daarover in zijn krant: 'Het Nieuwsblad Van Het Noorden'. Volgt de ontwikkelingen van jonge aankomende cabaretiers op festivals, in cafes en achterzaaltjes: zowel als de grote premieres in Amsterdam, Londen en New York. Werd nationaal bekend als juryvoorzitter i...
Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden. Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is, a...
Erik was voor zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo'n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht.

Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker. Erik is altijd al een publiekslieveling gewe...
Deze Hagenees begon zijn carrière bij TV-West. Door zijn opvallende gedrag brak Dennis in no-time door als presentator en werd hij razend populair in Den Haag en omstreken. Dennis werd landelijk bekend toen hij aan de slag ging als presentator van MTV. Hij was te zien bij 'Moviefacts' en te horen als radio DJ op 3FM.

De afgelopen jaren was hij te zien als presentator bij RTL5 van onder andere 'Killer Karaoke', 'Expeditie Robinson' en natuurlij...
Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...
Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.

Als Leading Lady van het...
Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top