Navigation
.
Beschrijving

Sandra Ysbrandy boeken?

Wilt u Sandra Ysbrandy boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Sandra Ysbrandy direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik 5 jaar bij restaurant van Harte in de Hartenstraat in de Jordaan gewerkt.

k heb daar veel ervaring opgedaan en enorm veel geleerd. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij de Rabobank. Na 14 jaar in verschillende functies bij de Rabobank te hebben gewerkt besloot ik het roer drastisch om te gooien. Mijn ware passie voor koken bleef kriebelen en ik besloot in 2008 een koksopleiding te gaan volgen.

Tijdens die opleiding heb ik mijn bedrijf ‘Vergaderen aan de keukentafel’ bedacht en ontwikkeld: het verzorgen van exclusieve diners en kookworkshops voor Managementteams en Directies van bedrijven. In 2009 werd ik door de docent van de koksopleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO.

Vanaf dat moment ben ik 3 jaar lang de vaste kok in het programma ‘Het Familiediner’ van Bert van Leeuwen geweest. Vanaf augustus 2012 is ben ik iedere zondagmiddag live te zien als de kok in het televisieprogramma ‘Life 4 You’ van Carlo Boszhard en Irene Moors. Mijn stijl van koken is het best te omschrijven als: goed en gezond eten waar je samen met familie en vrienden van geniet, eenvoudig te bereiden. Authentieke smaken, puur en gezond. Met liefde klaargemaakt en met een uitstekende kwaliteit van de ingrediënten gekozen uit respect voor seizoen en dier.

SANDRA GEÏNTRODUCEERD ALS HET GEZICHT VAN COOKLOVESHARE
Sanoma Uitgevers is gestart met CookLoveShare.nl, een gepersonaliseerd food- en lifestyleplatform.
CookLoveShare.nl neemt de gebruiker mee op de dagelijkse journey die begint met de vraag: ‘wat eten we vandaag?’ CookLoveShare biedt oplossingen en inspiratie met als doel koken en eten makkelijk én gezellig te maken.

Het gezicht van CookLoveShare is Sandra Ysbrandy. Sandra is bekend als TV kok van Het Familiediner, Life4You en Thuis op Zondag. Ze gaat voor het online platform programma’s/content maken met kooktips, keukengeheimen en makkelijke recepten.

Ze geeft bijvoorbeeld onalledaagse tips voor alledaags gebruik, zoals geschilde aardappels zonder te schillen of vis bakken die niet aan je pan plakt. Maar ook koken met restjes of budgettips.

Sandra over haar keuze voor CookLoveShare: ‘Koken is mijn beroep, maar ik ben ook moeder van een gezin met drie jonge kinderen die zichzelf afvraagt: wat eten we vandaag? Na een dag werken hou ik van makkelijk en snel. Mijn kinderen eten het liefst gewoon aardappelen, groenten, een pasta of ovenschotel en vlees of vis. Net als CookLoveShare haal ik lol uit variatie aanbrengen in dagelijkse maaltijden en de tips & tricks die het leven in de keuken nog leuker en gemakkelijker maken’.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2950,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Marga Bult maakt eerst furore als leadzangeres bij de groep Babe en daarna als Marcha op het Eurovisie Songfestival waar zij in 1987 met het nummer Rechtop in de Wind de 5e plaats behaalt.Daarna maakte ze jaren deel uit van de groep Dutch Diva’s waarmee ze zelfs een hit scoorde met het nummer From New York to LA.Tegenwoordig werkt ze naast de Dutch Diva’s solo en is haar optreden een feest der herkenning. Haar repertoire bestaat uit o....
Monique Smit presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 ook was ze te zien als presentatrice van het nieuwe programma 'Mijn Vader Is De Beste'.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets te gaan maken voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftij...
Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...
Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...
Jacques d'Ancona: Journalist / criticus / presentator / tv-persoonlijkheid. Geboren in Groningen, gespecialiseerd in het wijde gebied van entertainment, theater, show en cabaret. Schrijft daarover in zijn krant: 'Het Nieuwsblad Van Het Noorden'. Volgt de ontwikkelingen van jonge aankomende cabaretiers op festivals, in cafes en achterzaaltjes: zowel als de grote premieres in Amsterdam, Londen en New York. Werd nationaal bekend als juryvoorzitter i...
Chazia Mourali werd geboren op 30 september 1963 in Parijs. Na het gymnasium ging ze Frans studeren, Chazia's scriptie ging over Andre Gide. Chazia begon bij Ireen van Ditshuizen op de redactie van TV3 en vervolgens via het RTL4 nieuws (redactie) en Kenmerk (verslaggeving en presentatie) ging ze naar AT5.

Daarna kwam Chazia bij de NCRV terecht waar ze onder meer de Sollicitatieshow, Denkwijzer en Netwerk heeft gepresenteerd, en voor Jos op 1 ...
René van der Gijp is vaste gast als voetbalanalyticus in het RTL-televisieprogramma Voetbal International.

Al meer dan 15 jaar geeft René vele presentaties in het land en met veel succes. Tijdens elke presentatie maakt hij u op een inspirerende en humoristische wijze deelgenoot van zijn kijk op het leven en passeren onder andere vele grote voetballers en trainers de revue, waarover hij dan ronduit zijn mening geeft.

Want zoals hij zegt: "Ik...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
Jamai Loman gaat de geschiedenisboeken in als de allereerste winnaar van Idols in Nederland. In 2003 verslaat hij in de finale Jim Bakkum. Na zijn overwinning staan televisie-, radio- en krantenjournalisten in de rij om de kersverse Idol te spreken. Zijn ouderlijk huis moet worden afgezet met dranghekken om de drukte tegen te gaan.

Zijn debuutsingle Step Right Up vliegt de winkel uit en komt op nummer één binnen in de Mega Top 50. De single wo...
Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top