Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.
Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit…
Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.
Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik 5 jaar bij restaurant van Harte in de Hartenstraat in de Jordaan gewerkt.
k heb daar veel ervaring opgedaan en enorm veel geleerd. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij de Rabobank. Na 14 jaar in verschillende functies bij de Rabobank te hebben gewerkt besloot ik het roer drastisch om te gooien. Mijn ware passie voor koken bleef kriebelen en ik besloot in 2008 een koksopleiding te gaan volgen.
Tijdens die opleiding heb ik mijn bedrijf ‘Vergaderen aan de keukentafel’ bedacht en ontwikkeld: het verzorgen van exclusieve diners en kookworkshops voor Managementteams en Directies van bedrijven. In 2009 werd ik door de docent van de koksopleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO.
Vanaf dat moment ben ik 3 jaar lang de vaste kok in het programma ‘Het Familiediner’ van Bert van Leeuwen geweest. Vanaf augustus 2012 is ben ik iedere zondagmiddag live te zien als de kok in het televisieprogramma ‘Life 4 You’ van Carlo Boszhard en Irene Moors. Mijn stijl van koken is het best te omschrijven als: goed en gezond eten waar je samen met familie en vrienden van geniet, eenvoudig te bereiden. Authentieke smaken, puur en gezond. Met liefde klaargemaakt en met een uitstekende kwaliteit van de ingrediënten gekozen uit respect voor seizoen en dier.
SANDRA GEÏNTRODUCEERD ALS HET GEZICHT VAN COOKLOVESHARE
Sanoma Uitgevers is gestart met CookLoveShare.nl, een gepersonaliseerd food- en lifestyleplatform.
CookLoveShare.nl neemt de gebruiker mee op de dagelijkse journey die begint met de vraag: ‘wat eten we vandaag?’ CookLoveShare biedt oplossingen en inspiratie met als doel koken en eten makkelijk én gezellig te maken.
Het gezicht van CookLoveShare is Sandra Ysbrandy. Sandra is bekend als TV kok van Het Familiediner, Life4You en Thuis op Zondag. Ze gaat voor het online platform programma’s/content maken met kooktips, keukengeheimen en makkelijke recepten.
Ze geeft bijvoorbeeld onalledaagse tips voor alledaags gebruik, zoals geschilde aardappels zonder te schillen of vis bakken die niet aan je pan plakt. Maar ook koken met restjes of budgettips.
Sandra over haar keuze voor CookLoveShare: ‘Koken is mijn beroep, maar ik ben ook moeder van een gezin met drie jonge kinderen die zichzelf afvraagt: wat eten we vandaag? Na een dag werken hou ik van makkelijk en snel. Mijn kinderen eten het liefst gewoon aardappelen, groenten, een pasta of ovenschotel en vlees of vis. Net als CookLoveShare haal ik lol uit variatie aanbrengen in dagelijkse maaltijden en de tips & tricks die het leven in de keuken nog leuker en gemakkelijker maken’.
Prijs op aanvraag.