Navigation
.
Beschrijving

Sandra Ysbrandy boeken?

Wilt u Sandra Ysbrandy boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Sandra Ysbrandy direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik 5 jaar bij restaurant van Harte in de Hartenstraat in de Jordaan gewerkt.

k heb daar veel ervaring opgedaan en enorm veel geleerd. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij de Rabobank. Na 14 jaar in verschillende functies bij de Rabobank te hebben gewerkt besloot ik het roer drastisch om te gooien. Mijn ware passie voor koken bleef kriebelen en ik besloot in 2008 een koksopleiding te gaan volgen.

Tijdens die opleiding heb ik mijn bedrijf ‘Vergaderen aan de keukentafel’ bedacht en ontwikkeld: het verzorgen van exclusieve diners en kookworkshops voor Managementteams en Directies van bedrijven. In 2009 werd ik door de docent van de koksopleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO.

Vanaf dat moment ben ik 3 jaar lang de vaste kok in het programma ‘Het Familiediner’ van Bert van Leeuwen geweest. Vanaf augustus 2012 is ben ik iedere zondagmiddag live te zien als de kok in het televisieprogramma ‘Life 4 You’ van Carlo Boszhard en Irene Moors. Mijn stijl van koken is het best te omschrijven als: goed en gezond eten waar je samen met familie en vrienden van geniet, eenvoudig te bereiden. Authentieke smaken, puur en gezond. Met liefde klaargemaakt en met een uitstekende kwaliteit van de ingrediënten gekozen uit respect voor seizoen en dier.

SANDRA GEÏNTRODUCEERD ALS HET GEZICHT VAN COOKLOVESHARE
Sanoma Uitgevers is gestart met CookLoveShare.nl, een gepersonaliseerd food- en lifestyleplatform.
CookLoveShare.nl neemt de gebruiker mee op de dagelijkse journey die begint met de vraag: ‘wat eten we vandaag?’ CookLoveShare biedt oplossingen en inspiratie met als doel koken en eten makkelijk én gezellig te maken.

Het gezicht van CookLoveShare is Sandra Ysbrandy. Sandra is bekend als TV kok van Het Familiediner, Life4You en Thuis op Zondag. Ze gaat voor het online platform programma’s/content maken met kooktips, keukengeheimen en makkelijke recepten.

Ze geeft bijvoorbeeld onalledaagse tips voor alledaags gebruik, zoals geschilde aardappels zonder te schillen of vis bakken die niet aan je pan plakt. Maar ook koken met restjes of budgettips.

Sandra over haar keuze voor CookLoveShare: ‘Koken is mijn beroep, maar ik ben ook moeder van een gezin met drie jonge kinderen die zichzelf afvraagt: wat eten we vandaag? Na een dag werken hou ik van makkelijk en snel. Mijn kinderen eten het liefst gewoon aardappelen, groenten, een pasta of ovenschotel en vlees of vis. Net als CookLoveShare haal ik lol uit variatie aanbrengen in dagelijkse maaltijden en de tips & tricks die het leven in de keuken nog leuker en gemakkelijker maken’.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2950,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...
Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...
De Italiaan Giovanni Caminita (1964) wordt geboren in Palermo, Sicilie en begint op zestienjarige leeftijd zijn muzikale loopbaan als basgitarist. Hij komt op 19-jarige leeftijd naar Nederland, op uitnodiging van de Amsterdamse club Blue Note.

Hij speelt in de bands van Henk Westbroek, Wolter Kroes en Marco Borsato, waar hij nu nog steeds de vaste bassist is. Verder produceert hij ook platen. Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, h...
Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Henk Westbroek start samen met componist Henk Temming in 1979 ‘Het goede doel’. Na singles als ‘In ’t leven’ en ‘Gijzelaar’ breekt de band echt door met het album en de gelijknamige single ‘België’’. Ook scoren ze in die zelfde tijd een hit met ‘Sinterklaas’. Door de succesvolle singels als ‘Vriendschap’ en ‘Hou je van mij’ is het album ‘België’ al snel goud.

In 1986 gaat het goede doel verder met Henk Westbroek, Henk Temming en Sander van He...
Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.

Als Leading Lady van het...
Patricia Paay, presenteert, geeft motiverende speeches, jureert en is, waar zij ook verschijnt, het oogverblindend mooie, glamoureuze middelpunt. Tegelijkertijd is La Paay altijd aardig, gezellig en heel benaderbaar – in al haar veelzijdigheid een echte Nederlandse superster!

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- en balletlessen en in 1965 debuteerde ze als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergree...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
Floortje begon bij de radio en kwam dankzij regisseur Guido van der Kraan terecht bij de televisie. Ze deed haar eerste presentatieklus voor ‘Young Americans’ en heeft daarna nog veel meer programma’s gemaakt. Floor heeft natuurlijk jaren gewerkt voor RTL travel, samen met haar co-host Chris Zeegers waar ook Dessing Productions een voortvloeisel van is.

In de zomer van 2007 stapte Floortje van de grootste commerciele zender RTL over naar de kl...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top