Boek een artiest

Jeffrey Schenk

ARTIESTEN
Jeffrey Schenk

Waar hij in zijn jonge jaren menig talentenjacht in Nederland bezocht leerde Jeffrey Schenk de kneepjes van het vak in het bekende Amsterdamse café Bolle Jan. In het café van de ouders van René Froger was hij 14 jaar lang wekelijks op de bühne te vinden. In 2013 gooit Jeffrey hoge ogen met zijn deelname aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij het zelfs tot de finale weet te schoppen. Tijdens de opnames ontmoet hij muziekproducer…

Artikelnummer: 1350 Categorieën: , ,

Waar hij in zijn jonge jaren menig talentenjacht in Nederland bezocht leerde Jeffrey Schenk de kneepjes van het vak in het bekende Amsterdamse café Bolle Jan. In het café van de ouders van René Froger was hij 14 jaar lang wekelijks op de bühne te vinden. In 2013 gooit Jeffrey hoge ogen met zijn deelname aan het SBS6-programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waar hij het zelfs tot de finale weet te schoppen. Tijdens de opnames ontmoet hij muziekproducer Eric van Tijn waarmee hij diverse nummers opneemt.

In de afgelopen jaren is Jeffrey diverse muzikale samenwerkingen aangegaan met artiesten als Raffaela Paton, Marlane, Suzan de Reus en Cor Bakker. Jeffrey maakt in 2022 zijn opwachting in het 12e seizoen van de Voice of Holland waar hij tijdens de blind auditions drie coaches met hun stoel liet draaien.

Zelf omschrijft Jeffrey zijn muzikale stijl als Volkspop. Zijn optredens staan bol met combinaties van mooie liedjes van Paul de Leeuw, Frank Boeijen, Tino Martin, Andre Hazes en Rene Froger. Maar ook opzwepende liedjes van Marco Borsato, De Toppers en hits uit 70’s en 80’s passeren de revue.

Eigenlijk is alles mogelijk bij een optreden van Jeffrey Schenk.

Prijsindicatie
Vanaf € 1495,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor