Boek een artiest

Hou van Holland Show

ARTIESTEN
Hou van Holland Show

Speel een avondlang mee met een Feel Good show vol Hollandse ingrediënten. De presentator heet jullie welkom en hij legt de bedoeling van de avond uit. We maken 4 teams en dan gaat de show van start…

Wat volgt is het spelen van een leuke spelshow met de gasten, waarbij allerlei vragen en muziekstukken de revue passeren. Wat weet u nog van de bekende meezingers, TV tunes en nieuws fragmenten? Tijdens vier leuke spelrondes vol muziek en “Ooh j…

Artikelnummer: 1751 Categorieën: , ,

Speel een avondlang mee met een Feel Good show vol Hollandse ingrediënten. De presentator heet jullie welkom en hij legt de bedoeling van de avond uit. We maken 4 teams en dan gaat de show van start…

Wat volgt is het spelen van een leuke spelshow met de gasten, waarbij allerlei vragen en muziekstukken de revue passeren. Wat weet u nog van de bekende meezingers, TV tunes en nieuws fragmenten? Tijdens vier leuke spelrondes vol muziek en “Ooh ja” momenten worden volop punten verdiend en zal blijken welk team de meeste Hollandse kennis in huis heeft! Maar het winnende team wordt uiteindelijk bepaald in de gezellige karaoke corner.
Optioneel: Nadat het winnende team bekend is neemt de DJ het voortouw en wordt de avond feestelijk afgesloten. Nederlandse gezelligheid ten top!

De spelshows worden compleet geleverd met een basis opstelling:
– Geluidinstallatie.8Technicus
– Invulling Quiz (vragen e.d.)
– Basis verlichting voor de show
– Beamer + scherm
– Quiz knoppen (max 6)

De spelshow zijn in lengte te variëren en bieden verder de mogelijkheid om tussen de spelrondes korte pauzes in te lassen zodat de deelnemers even op adem kunnen komen. Standaard duurt een spelshow c.a. 2 uur (exclusief pauze). Door pauzes in te lassen kunnen de spelshows ook goed gecombineerd worden met een diner of buffet. De quizshow kan ook ingekort worden indien gewenst.

De spelshow heeft een hoog entertainment gehalte. Het geheel wordt met een knipoog en de nodige humor gepresenteerd.
Naast het deelnemen aan de spelshow is het ook leuk om het geheel op afstand te bekijken. Daarmee is het ook entertainment voor de mensen die niet direct geïnteresseerd zijn in deelname.
De spelshows zijn te spelen door zowel kleine als grote groepen. Tot 100 personen spelen we de spelshow doorgaans met de drukknoppen (tot maximaal 6 teams). Het team dat als eerste gedrukt heeft mag het antwoord geven. Is het antwoord goed dan scoren ze punten, is het antwoord fout dan krijgen de overige teams nogmaals de kans om te drukken. Het team dat aan het einde van de spelshow de meeste punten heeft weten te verzamelen is de winnaar.

Boven de 100 personen kan de spelshow gespeeld worden op verschillende manieren:
Met behulp van de mobiele telefoon. Deelnemers kunnen hun antwoord middels een app op de telefoon invoeren. Hierbij kan gekozen worden of iedereen individueel met eigen telefoon meespeelt of dat men een groepje vormt (teamverband) en gezamenlijk als groep via één toestel deelneemt. Voorafgaand aan de quiz moet men zich digitaal registreren, hiervoor moet extra tijd (min. 30 minuten) gereserveerd worden.

De vloer wordt verdeelt in 4 grote vakken A,B,C,D. De quizmaster stelt een meerkeuzevraag en men kan in het vak gaan staan waarvan men denkt dat dit het goede antwoord is. Per vraag vallen er dan deelnemers af die in het verkeerde vaak staan. De quizmaster gaat door totdat er 1 persoon overblijft. Als de winnaar bekend is kan er weer een nieuwe ronde gespeeld worden waarbij iedereen weer mee kan doen. In het finale spel spelen de winnaars tegen elkaar voor de hoofdprijs.

De deelnemers worden ingedeeld in 30 verschillende teams. In 5 verschillende rondes van c.a. 15 min strijden telkens 6 andere teams tegen elkaar. Elk team heeft dan na afloop 1 ronde gespeeld. In de finale ronde strijden de teams met de hoogste score tegen elkaar.

Upgrade Spelshows (meerprijs):
De quiz kan gepersonaliseerd worden door eigen vragen over het bedrijf of organisatie toe te voegen aan de quiz.
DJ voor de afterparty: Als de bingo/quizshow ten einde is neemt de DJ het over en draait de lekkerste hits. Verzoekjes zijn mogelijk!
Karaokeshow afterparty: De presentator daagt de gasten uit een gezellig nummertje mee te zingen waarbij men kan kiezen uit c.a. 25.000 karaoke tracks. Dus voor elk wat wils! Wordt er even niet gezongen dan draait de presentator gezellige muziek.

Optioneel: Nadat het winnende team bekend is neemt de DJ het voortouw en wordt de avond feestelijk afgesloten. Nederlandse gezelligheid ten top!

Prijsindicatie
Vanaf € 995,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor