Navigation
.
Beschrijving

Hans Kazan boeken?

Wilt u Hans Kazan boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Hans Kazan direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Goochelaar, entertainer, presentator Hans Kazan kunt u engageren voor de meest uiteenlopende evenementen. Hans Kazàn is geboren op 25 maart 1953 te Den Haag. Toen hij negen jaar oud was kreeg hij van Sinterklaas een goocheldoos en vanaf dat moment was zijn carrière bepaald. Goochelaar en illusionist wilde hij worden!

In 1973 won Hans de eerste prijs illusionisme tijdens de wereldkampioenschappen magic in de Salles Pleyel te Parijs en besloot hij professioneel illusionist te worden.

Drie jaar later, in 1976 sloot Hans zijn eerste televisiecontract af bij de TROS. De bedoeling was dat hij een seizoen lang te gast zou zijn in het populaire jeugdprogramma ‘Ren je Rot’ maar… het werden maar liefst zeven onafgebroken jaren. Aansluitend werd hij door de toenmalige TROS-directie gevraagd een eigen spelshow te organiseren. Dit werd de ‘Blufshow’ en het was een doorslaand succes.

Toen het commerciële televisiestation RTL4 in Nederland van start ging werd Hans Kazàn benaderd om het eerste horizontaal geprogrammeerde programma in ons land te presenteren. Het werd een gameshow die 5 dagen per week op dezelfde tijd werd uitgezonden. Van dit programma, Prijzenslag, heeft Hans 888 afleveringen gepresenteerd.

Daarna vond Hans het weer tijd voor magic. Voor RTL4 presenteerde en produceerde hij talloze magic shows. Honderden trucs en illusies heeft hij bedacht en uitgevoerd in deze programma’s die bij een breed publiek geliefd waren. Het programma ‘De Magic & Mysterie Show’ scoorde onwaarschijnlijk hoge kijkcijfers (12%). De naam Hans Kazàn was in Nederland synoniem voor magic geworden.

Hans Kazàn is een allround artiest. Boek Hans Kazàn als gastspreker, goochelaar, presentator of in combinatie met Steven Kazàn.

Gastspreker
Veel bedrijven weten inmiddels uit ervaring dat Hans Kazàn met zijn authentieke en herkenbare verhalen over vallen en opstaan, een breed publiek kan raken en boeien. Wat gebeurt er met je als alles, waar je met zoveel enthousiasme aan hebt gewerkt, fout gaat? Hoe ga je verder en kom je er weer bovenop? Met passie en humor vertelt Hans over zijn persoonlijke ups en downs. Nog belangrijker, hij biedt nieuwe inzichten, positieve inspiratie en…..tot slot een goed gevoel.

Brainpower
Speciaal voor Business Events heeft Hans Kazàn een splinternieuw programma gecreëerd: Brainpower.
Een inspirerende live-ervaring, vol ongelooflijke mentale experimenten.

Stand-up magic show
Als goochelaar en entertainer behoeft Hans Kazàn geen nadere introductie. Jaarlijks verzorgt “de goochelkoning van Nederland” talloze optredens met zijn “stand-up magic show”. Met dit interactieve verrassende optreden vol humor en verbazingwekkende acts bewijst Hans nog dagelijks zijn uitzonderlijke klasse.
Kazàn Theaterprodukties Hans Kazàn Steven Kazàn.

Presentator
Hans Kazàn heeft zowel op televisie als tijdens duizenden evenementen bewezen een uiterst ervaren en professionele presentator te zijn. Zowel aan zakelijke evenementen als entertainmentprogramma’s voegt hij altijd een bijzondere extra dimensie toe. Zijn afwisselende en op maat gemaakte presentaties maken Hans Kazàn terecht tot een van de meest gevraagde presentatoren van dit moment.

Hans & Steven Kazàn
Geniet van de magische en soms hilarische confrontatie tussen vader en zoon Kazàn! Hans laat verbijsterende trucs en illusies zien, terwijl comedian Steven met zijn humor en visuele grappen de lachers op zijn hand krijgt. Een verbluffende voorstelling, geschikt voor het meest uiteenlopende publiek.

Op maat gemaakte act
Hans Kazàn creëert op maat gemaakte verrassende optredens voor diverse evenementen.

Video

Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2350,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Erik jongleert vijf voetballen in een kasteel met een plafond hoogte van 2.60m en de volgende dag op de middenstip van de Arena voor 35.000 mensen. Geestelijk en fysiek flexibel dus en zijn stijlvolle en technisch van zeer hoog niveau voetbal routine doet zelfs een stadion vol ruige supporters het zwijgen toe. Zijn heel eigen, sterk en pakkend muzikale thema hoor je mensen lang na zijn optreden na neurién de mannen proberen de act na te apen. D...
Abstracte figuren mogelijk in 3 verschillende kleuren.

Van een chique event tot een theaterfestival, de Circel Mania voelen zich overal thuis.
Dit is haasten op hoog niveau: spelend met een eigen identiteit van een zakenman. Hun dagelijkse leven verloopt volgens een strak plan, gepropt in een kunstmatig keurslijf.

De ledematen bewegen synchroon in strakke lijnen, de koffertjes worden statig gedragen. Suits zwerft als een grijze kudde over de stenen velden.
Ogen kijken je aan. Onderzoekers van deze planeet, ontdekkingsreizigers van deze tijd. Aangestuurd vanaf een ander level, bewegend als een collectief brein.

Zijn ze vreemd, grappig, angstaanjagend. Let op, ze trekken aan je voorbij.
CocktailMagic is een bijzondere, entertainende en magische belevenis tijdens ieder event, voor elke gast. Tijdens de CocktailMagic show worden de gasten meegenomen in een wervelende show van steeds 15/20 minuten waarin ballonnen, magic en shooters/cocktails voorbijkomen, ondersteund door opzwepende muziek.

Een unieke belevenis
CocktailMagic is een unieke belevenis tijdens een evenement, een beurs of een ander soort gelegenheid. Door de combin...
back“Een avond vol zang, muziek en theater met een komische noot” De zingende verrassende obers zijn een combinatie van zangers en acteurs. Het bijzondere aan die combinatie is dat uw feest en hilarisch tintje krijgt waar uw gasten nog lang over na zullen praten. De zingende obers verzorgen de muzikale invulling van de avond en de verrassende obers zorgen voor de nodige komische ingrediënten.

Ontvangst:
In overleg met u wordt bepaald of uw ga...
Jarenlang was Sylvia Houtzager één van de gezichten van de succesvolle groep Flairck. Na een succesvolle theatertournee met The Rosenberg Trio kwamen er verschillende aanvragen (o.a. cd opname met U2) en natuurlijk een eigen show. Naast gastmuzikante werkt Sylvia houtzager met grote regelmaat mee aan openingen met haar spectaculaire ballonact.

De Ballon Illusie
Eén van haar entertainment creaties is de prachtige ballonact. De act visualiseert...
Hans Klok (1969) raakte gefascineerd door het goochelen nadat hij voor zijn tiende verjaardag van zijn opa een eenvoudige goocheldoos had gekregen, waarna hij goocheltrucs begon te geven op verjaardagspartijtjes. Met de hulp van zijn vader begon Hans nieuwe illusies te bedenken en op 14-jarige leeftijd werd hij Nederlands en Europees jeugdkampioen goochelen.

Mede door zijn kenmerkende stijl van snelle, spectaculaire illusies groeide Hans uit t...
Geestig goochelen en jongleren met verrukkelijk Turks ijs. Optredens waar jong en oud de vingers bij aflikken. IJsco Ali presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren.

De sublieme show van IJsco Ali is geschikt voor zowel een groot publiek als voor kleine, exclusieve gezelschappen. Bedrijfsfeesten, seminars, beurzen, braderieën en andere evenementen zijn bij voorbaa...
Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij door de straten van dorp tot stad: De Ganzenfanfare. Deze unieke en verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als ze als echte fanfare voorbijmarcheren. Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden, brengen The Jolly Walkers deze originele ganzenfanfare samen met rasechte Toulouser ganzen.

De Ganzenfanfare is de olijke, vrolijke en zeker lud...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top