Navigation
.
Beschrijving

Hans Kazan boeken?

Wilt u Hans Kazan boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Hans Kazan direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Goochelaar, entertainer, presentator Hans Kazan kunt u engageren voor de meest uiteenlopende evenementen. Hans Kazàn is geboren op 25 maart 1953 te Den Haag. Toen hij negen jaar oud was kreeg hij van Sinterklaas een goocheldoos en vanaf dat moment was zijn carrière bepaald. Goochelaar en illusionist wilde hij worden!

In 1973 won Hans de eerste prijs illusionisme tijdens de wereldkampioenschappen magic in de Salles Pleyel te Parijs en besloot hij professioneel illusionist te worden.

Drie jaar later, in 1976 sloot Hans zijn eerste televisiecontract af bij de TROS. De bedoeling was dat hij een seizoen lang te gast zou zijn in het populaire jeugdprogramma ‘Ren je Rot’ maar… het werden maar liefst zeven onafgebroken jaren. Aansluitend werd hij door de toenmalige TROS-directie gevraagd een eigen spelshow te organiseren. Dit werd de ‘Blufshow’ en het was een doorslaand succes.

Toen het commerciële televisiestation RTL4 in Nederland van start ging werd Hans Kazàn benaderd om het eerste horizontaal geprogrammeerde programma in ons land te presenteren. Het werd een gameshow die 5 dagen per week op dezelfde tijd werd uitgezonden. Van dit programma, Prijzenslag, heeft Hans 888 afleveringen gepresenteerd.

Daarna vond Hans het weer tijd voor magic. Voor RTL4 presenteerde en produceerde hij talloze magic shows. Honderden trucs en illusies heeft hij bedacht en uitgevoerd in deze programma’s die bij een breed publiek geliefd waren. Het programma ‘De Magic & Mysterie Show’ scoorde onwaarschijnlijk hoge kijkcijfers (12%). De naam Hans Kazàn was in Nederland synoniem voor magic geworden.

Hans Kazàn is een allround artiest. Boek Hans Kazàn als gastspreker, goochelaar, presentator of in combinatie met Steven Kazàn.

Gastspreker
Veel bedrijven weten inmiddels uit ervaring dat Hans Kazàn met zijn authentieke en herkenbare verhalen over vallen en opstaan, een breed publiek kan raken en boeien. Wat gebeurt er met je als alles, waar je met zoveel enthousiasme aan hebt gewerkt, fout gaat? Hoe ga je verder en kom je er weer bovenop? Met passie en humor vertelt Hans over zijn persoonlijke ups en downs. Nog belangrijker, hij biedt nieuwe inzichten, positieve inspiratie en…..tot slot een goed gevoel.

Brainpower
Speciaal voor Business Events heeft Hans Kazàn een splinternieuw programma gecreëerd: Brainpower.
Een inspirerende live-ervaring, vol ongelooflijke mentale experimenten.

Stand-up magic show
Als goochelaar en entertainer behoeft Hans Kazàn geen nadere introductie. Jaarlijks verzorgt “de goochelkoning van Nederland” talloze optredens met zijn “stand-up magic show”. Met dit interactieve verrassende optreden vol humor en verbazingwekkende acts bewijst Hans nog dagelijks zijn uitzonderlijke klasse.
Kazàn Theaterprodukties Hans Kazàn Steven Kazàn.

Presentator
Hans Kazàn heeft zowel op televisie als tijdens duizenden evenementen bewezen een uiterst ervaren en professionele presentator te zijn. Zowel aan zakelijke evenementen als entertainmentprogramma’s voegt hij altijd een bijzondere extra dimensie toe. Zijn afwisselende en op maat gemaakte presentaties maken Hans Kazàn terecht tot een van de meest gevraagde presentatoren van dit moment.

Hans & Steven Kazàn
Geniet van de magische en soms hilarische confrontatie tussen vader en zoon Kazàn! Hans laat verbijsterende trucs en illusies zien, terwijl comedian Steven met zijn humor en visuele grappen de lachers op zijn hand krijgt. Een verbluffende voorstelling, geschikt voor het meest uiteenlopende publiek.

Op maat gemaakte act
Hans Kazàn creëert op maat gemaakte verrassende optredens voor diverse evenementen.

Video

Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2350,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Dit is haasten op hoog niveau: spelend met een eigen identiteit van een zakenman. Hun dagelijkse leven verloopt volgens een strak plan, gepropt in een kunstmatig keurslijf.

De ledematen bewegen synchroon in strakke lijnen, de koffertjes worden statig gedragen. Suits zwerft als een grijze kudde over de stenen velden.
De gekostumeerde steltlopers trekken altijd en overal de aandacht, niet door uit de hoogte te doen, maar juist door de bijzondere benadering naar consumenten of gasten toe. De mobiliteit van de acts en de directe benadering gecombineerd door mime en dans zorgen ervoor dat de steltlopers uw publiek versteld doen staan. En dit alles volgens een door u zelf gekozen thema!Steltlopers trekken altijd en overal de aandacht. Het publiek wordt gegrepe...
Wilt u iets bijzonders organiseren of boeken voor een feest…? Henna Painting of Jagua Painting is te gek voor welk feest dan ook, voor jong en oud! Wij plaatsen ook Glitter & Black Tattoo`s en Glitter Paintings! (Free-Hand)

Wij komen op kleine feesten, grote evenementen, thema avonden, kinderfeestjes, bedrijfsfeesten en party`s, scholen, en discotheken. Of misschien een feest wat u zelf wilt organiseren…?

Naar gelang de grootte van het even...
Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij door de straten van dorp tot stad: De Ganzenfanfare. Deze unieke en verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als ze als echte fanfare voorbijmarcheren. Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden, brengen The Jolly Walkers deze originele ganzenfanfare samen met rasechte Toulouser ganzen.

De Ganzenfanfare is de olijke, vrolijke en zeker lud...
Het slangenmeisje Daniëlle Bubberman won onlangs de finale van de grootste talentenjacht van Nederland: 'Holland’s Got Talent'. Tijdens de audities maakte ze direct een verpletterende indruk op de jury en het publiek met haar spectaculaire optreden in de tissu.

De jury sprak van een topklasse-act en in heel Nederland was de jonge acrobate, die vooral opviel door haar uitzonderlijke lenigheid, onderwerp van gesprek. Ook Daniëlle’s optreden in d...
De gokkers onder u komen ruimschoots aan bod ! Op iedere denkbare locatie plaatsen wij één of meerdere originele roulette-, black jack- of pokertafels. De diverse casinospelen worden deskundig begeleid door een croupier.

Het spel zal regelmatig worden uitgelegd, zodat ook de onervaren gokker aan zijn trekken komt. De speeltafels staan garant voor urenlang speelplezier. Het ontvangen speelgeld kan men inwisselen bij de tafels voor echte fiches....
De vuurspuwers kunnen naar keuze buiten maar ook binnen worden ingezet, van te voren wordt met u doorgenomen voor brandgevaarlijke situaties en wordt als het nodig is de show aangepast want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ook voor ontvangst van uw gasten is de vuurspuwer een imposante verschijning bij binnenkomst van uw gasten zal hij metershoge vlammen de lucht in blazen!Een unieke vuurspuwer die uw publiek geheid zal verwarme...
Jarenlang leefden ze als larven onder de grond, waar ze ongestoord konden groeien... Maar nu zijn ze uitgekomen. En ze zijn groot!

Metershoog steken ze boven iedereen uit. Ze krioelen door de straten en hun insectenogen spieden in het rond. Met een snerpend geluid komen ze met al hun wriemelende poten tegelijk recht op je af. Roerloos blijven staan is de enige remedie. En ondertussen vraag je je af hoe deze indrukwekkende insecten tot leven zi...
Jarenlang was Sylvia Houtzager één van de gezichten van de succesvolle groep Flairck. Na een succesvolle theatertournee met The Rosenberg Trio kwamen er verschillende aanvragen (o.a. cd opname met U2) en natuurlijk een eigen show. Naast gastmuzikante werkt Sylvia houtzager met grote regelmaat mee aan openingen met haar spectaculaire ballonact.

De Ballon Illusie
Eén van haar entertainment creaties is de prachtige ballonact. De act visualiseert...
Mensen vragen mij vaak hoe ik begonnen ben. Eigenlijk ben ik nooit begonnen, het is altijd al zo geweest. Augustus 1988, 14 jaar oud was ik.Op een plaatselijk festival in Oldenzaal, ontmoete ik een pantomime speler. Wat hij deed, dat kon ik ook. In deze confrontatie nodigde hij mij uit om die middag samen met hem te spelen op straat.

Daar stond ik met het trouwpak van mijn opa aan. In de brandende zomerzon mijzelf onwaarschijnlijk in het zweet...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top