Navigation
.
Beschrijving

Hans Kazan boeken?

Wilt u Hans Kazan boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Hans Kazan direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Goochelaar, entertainer, presentator Hans Kazan kunt u engageren voor de meest uiteenlopende evenementen. Hans Kazàn is geboren op 25 maart 1953 te Den Haag. Toen hij negen jaar oud was kreeg hij van Sinterklaas een goocheldoos en vanaf dat moment was zijn carrière bepaald. Goochelaar en illusionist wilde hij worden!

In 1973 won Hans de eerste prijs illusionisme tijdens de wereldkampioenschappen magic in de Salles Pleyel te Parijs en besloot hij professioneel illusionist te worden.

Drie jaar later, in 1976 sloot Hans zijn eerste televisiecontract af bij de TROS. De bedoeling was dat hij een seizoen lang te gast zou zijn in het populaire jeugdprogramma ‘Ren je Rot’ maar… het werden maar liefst zeven onafgebroken jaren. Aansluitend werd hij door de toenmalige TROS-directie gevraagd een eigen spelshow te organiseren. Dit werd de ‘Blufshow’ en het was een doorslaand succes.

Toen het commerciële televisiestation RTL4 in Nederland van start ging werd Hans Kazàn benaderd om het eerste horizontaal geprogrammeerde programma in ons land te presenteren. Het werd een gameshow die 5 dagen per week op dezelfde tijd werd uitgezonden. Van dit programma, Prijzenslag, heeft Hans 888 afleveringen gepresenteerd.

Daarna vond Hans het weer tijd voor magic. Voor RTL4 presenteerde en produceerde hij talloze magic shows. Honderden trucs en illusies heeft hij bedacht en uitgevoerd in deze programma’s die bij een breed publiek geliefd waren. Het programma ‘De Magic & Mysterie Show’ scoorde onwaarschijnlijk hoge kijkcijfers (12%). De naam Hans Kazàn was in Nederland synoniem voor magic geworden.

Hans Kazàn is een allround artiest. Boek Hans Kazàn als gastspreker, goochelaar, presentator of in combinatie met Steven Kazàn.

Gastspreker
Veel bedrijven weten inmiddels uit ervaring dat Hans Kazàn met zijn authentieke en herkenbare verhalen over vallen en opstaan, een breed publiek kan raken en boeien. Wat gebeurt er met je als alles, waar je met zoveel enthousiasme aan hebt gewerkt, fout gaat? Hoe ga je verder en kom je er weer bovenop? Met passie en humor vertelt Hans over zijn persoonlijke ups en downs. Nog belangrijker, hij biedt nieuwe inzichten, positieve inspiratie en…..tot slot een goed gevoel.

Brainpower
Speciaal voor Business Events heeft Hans Kazàn een splinternieuw programma gecreëerd: Brainpower.
Een inspirerende live-ervaring, vol ongelooflijke mentale experimenten.

Stand-up magic show
Als goochelaar en entertainer behoeft Hans Kazàn geen nadere introductie. Jaarlijks verzorgt “de goochelkoning van Nederland” talloze optredens met zijn “stand-up magic show”. Met dit interactieve verrassende optreden vol humor en verbazingwekkende acts bewijst Hans nog dagelijks zijn uitzonderlijke klasse.
Kazàn Theaterprodukties Hans Kazàn Steven Kazàn.

Presentator
Hans Kazàn heeft zowel op televisie als tijdens duizenden evenementen bewezen een uiterst ervaren en professionele presentator te zijn. Zowel aan zakelijke evenementen als entertainmentprogramma’s voegt hij altijd een bijzondere extra dimensie toe. Zijn afwisselende en op maat gemaakte presentaties maken Hans Kazàn terecht tot een van de meest gevraagde presentatoren van dit moment.

Hans & Steven Kazàn
Geniet van de magische en soms hilarische confrontatie tussen vader en zoon Kazàn! Hans laat verbijsterende trucs en illusies zien, terwijl comedian Steven met zijn humor en visuele grappen de lachers op zijn hand krijgt. Een verbluffende voorstelling, geschikt voor het meest uiteenlopende publiek.

Op maat gemaakte act
Hans Kazàn creëert op maat gemaakte verrassende optredens voor diverse evenementen.

Video

Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 2350,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Geestig goochelen en jongleren met verrukkelijk Turks ijs. Optredens waar jong en oud de vingers bij aflikken. IJsco Ali presenteert zijn gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren.

De sublieme show van IJsco Ali is geschikt voor zowel een groot publiek als voor kleine, exclusieve gezelschappen. Bedrijfsfeesten, seminars, beurzen, braderieën en andere evenementen zijn bij voorbaa...
Hugo Freutel / mobiel sneltekenaar / digitaal sneltekenaar/ workshops karikatuur tekenen. Geboren op 1 mei 1961 te Delft. Heeft een jaar industrieel ontwerpen gestudeerd in Delft, en koos toch maar voor een kunstopleiding aan de Hogeschool van de kunsten te Arnhem.

Is afgestudeerd vrij kunstenaar sinds 1990, en heeft al 20 jaar ervaring als sneltekenaar op bedrijfsfeesten, beurzen etc. Zijn specialisatie op locatie : mobiel sneltekenen, worksh...
Ogen kijken je aan. Onderzoekers van deze planeet, ontdekkingsreizigers van deze tijd. Aangestuurd vanaf een ander level, bewegend als een collectief brein.

Zijn ze vreemd, grappig, angstaanjagend. Let op, ze trekken aan je voorbij.
De voorstelling "Ode to Mummenshanz" van de Beyond Us Theatre Company is een stilistische act van twee levensgrote, zilverkleurige buizen die in een 6 of 12 minuten durend spektakel een verbluffende performance verzorgen. Op de imponerende muziek van de Amerikaanse componist

Phillip Glass bewegen de twee buizen in een harmonisch spel van aantrekken en afstoten, samengaan en loslaten. In de voorstelling komen theater, dans, muziek en lichtspek...
back“Een avond vol zang, muziek en theater met een komische noot” De zingende verrassende obers zijn een combinatie van zangers en acteurs. Het bijzondere aan die combinatie is dat uw feest en hilarisch tintje krijgt waar uw gasten nog lang over na zullen praten. De zingende obers verzorgen de muzikale invulling van de avond en de verrassende obers zorgen voor de nodige komische ingrediënten.

Ontvangst:
In overleg met u wordt bepaald of uw ga...
Frank Los is geboren in 1968 te Biddinghuizen. Als kind was hij altijd al bezig met tekenen, toneelspelen en ander vermaak. Hij genoot ervan om alle kleine kinderen in de buurt een rondje achterop te nemen op de fiets. Op de HAVO kreeg hij in de jaarlijkse toneelproducties steeds de hoofdrol.

Op de MIKOJEL (een Hbo-opleiding voor sociaal werk middels spel) wilde iedereen altijd bij hem in het groepje omdat hij zo enthousiast was en altijd goed...
Main-act op uw event!Gasten worden gefotografeerd voor een groen scherm dat door middel van moderne chromakey software direct wordt vervangen door een stijlvolle, verrassende achtergrond en voorgrond. Met accessoires en hoofddeksels worden de foto’s bovendien extra grappig. Onze fotografen zijn communicatief vaardige en vrolijke mensen die als belangrijkste doel hebben u te vermaken.De gast en het publiek kan op een videoscherm direct zi...
In het bedenken van leuke presentaties is Ferry Gerats een ware grootmeester. Dat is dan ook de reden dat hij door de Nederlandse Magische Unie werd gevraagd om op één van haar studiedagen een lezing te geven over het schrijven van teksten voor goocheltrucs. Wonderen! Naast goocheltrucs, waarbij het accent ligt op comedy, worden er ook verstandsverbijstering wekkende mysteries vertoond.

Bij deze nummers wordt niet alleen de eis gesteld, dat he...
Het slangenmeisje Daniëlle Bubberman won onlangs de finale van de grootste talentenjacht van Nederland: 'Holland’s Got Talent'. Tijdens de audities maakte ze direct een verpletterende indruk op de jury en het publiek met haar spectaculaire optreden in de tissu.

De jury sprak van een topklasse-act en in heel Nederland was de jonge acrobate, die vooral opviel door haar uitzonderlijke lenigheid, onderwerp van gesprek. Ook Daniëlle’s optreden in d...
Ellen van Boggelen kunt u boeken als sneltekenaar op beurzen, bruiloften, feesten en partijen. Dit is keer op keer weer een daverend succes. Niet alleen omdat uw gasten op deze manier een leuk aandenken meekrijgen, maar ook omdat ze het boeiend vinden om in enkele minuten een portret te zien ontstaan.

Ellens uitgangspunt is altijd een treffende gelijkenis. Daarom is het eindproduct ook altijd bijzonder genoeg om in te lijsten. De portretten t...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top