Boek een artiest

Berget Lewis

ARTIESTEN
Berget Lewis

Net als veel andere grote zangeressen vond ook Berget haar stem in het kerkkoor, waar zij op jeugdige leeftijd gospel zong. Met als startpunt van haar carrière de muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een titel die ook b…

Artikelnummer: 1062 Categorieën: , , ,

Net als veel andere grote zangeressen vond ook Berget haar stem in het kerkkoor, waar zij op jeugdige leeftijd gospel zong. Met als startpunt van haar carrière de muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een titel die ook buiten Nederland niet onopgemerkt is gebleven. Zo deelde ze tevens het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart en Maceo Parker. Een grote doorbraak kon niet lang op zich laten wachten.

Berget Lewis leverde met haar nieuwe album ‘Berget Lewis’ uit 2013 een zeer persoonlijk muzikaal statement af, dat juichende kritieken kreeg. Berget werkte met producer Andreas Olsson (o.a. Jason Mraz, Mary J. Blige, James Morrison) en internationaal gerenommeerde muzikanten in Londen aan dit album. Je ziet een compleet nieuwe Berget, een verrassende muzikale wedergeboorte. Emotionele ballads, dampende rock & soul stampers en alles daar tussenin leveren een opwindend album met elf enerverende songs op. Persoonlijk, openhartig, goudeerlijk en muzikaal onovertroffen, het album vertegenwoordigt eigenlijk alles was Berget was en nu is. Een samenwerking met inspirerende muzikanten.

Bij de show “DISCOVER Berget Lewis“ heeft Berget haar publiek via de muziek op een heel persoonlijke manier met haar kennis laten maken en ze trad 3 maal op in Indonesië, waar ze op uitnodiging van de Nederlandse ambassadeur een spetterende show gaf in het Erasmushuis en knalde op het Java Jazz Festival.
Ook was Berget Lewis te zien als één van de deelnemers aan het Engelse programma X-Factor en was ze samen met Shirma Rouse coach bij het tv-programma ‘Amazing Grace’ waarbij bekende artiesten duiken in het gospel genre.

Prijsindicatie
Vanaf € 4995,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor