Navigation
.
Beschrijving

Angelique Schmeinck boeken?

Wilt u Angelique Schmeinck boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Angelique Schmeinck direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Nederland telt slechts twee vrouwelijke meesterkoks en één daarvan is Angélique Schmeinck. Haar werkdomein beperkt zich allang niet meer tot de keuken: ze schrijft, presenteert, entertaint, onderzoekt, inspireert, adviseert… alles met en over smaak.

Angélique houdt ervan om grenzen te verkennen en te verleggen, voor zichzelf en haar publiek. Dit deed ze jarenlang als bewaakster van een Michelinster, om zich nu vooral te richten tot lezers, luisteraars en luchtreizigers. Inmiddels zijn er zes kookboeken van Angélique’s hand verschenen, met het bekroonde Smaakvrienden Groenten en Smaakvrienden Fruit als meest recente titels.

Maar schrijven is niet haar enige uitlaatklep om kennis te delen. Met haar voorliefde voor theater beklimt ze regelmatig het podium met verrassende culinaire intermezzo’s tijdens symposia en events.

Nieuwe ideeën en inspiratie om haar sessies blijvend te laten sprankelen, doet Angélique op tijdens haar reizen om de wereld. Een wetenschappelijke basis voor haar innovatieve denken op culinair gebied ontwikkelde ze tijdens haar opleiding aan het Centrum Ontwikkeling Creatief Denken (COCD).

Met haar bedrijf Taste to Taste inspireert ze zowel de professionele foodbranche als het bedrijfsleven met veel smaak, innovatie en beleving. Angélique is ook een bedenker van culinaire avonturen. Sprekend voorbeeld daarvan is haar restaurant CuliAir, waar je kunt dineren in een luchtballon. De luchtballon fungeert als heteluchtoven èn restaurant, waar op hoog niveau gekookt wordt.

Voor 24Kitchen presenteert Angélique The Taste Of Cooking en Impress Your Friends. In deze programma’s neemt ze de kijker mee op smaakavontuur en geeft een kijkje in het brein van een echte Meesterkok. The Taste Of Cooking geeft inspiratie en verdieping aan de kookliefhebber waarbij vele inspiraties worden gegeven. In Impress Your Friends geeft Angélique op toegankelijke wijze tips voor het organiseren van een perfect diner.

Video

Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 4200,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

De Italiaan Giovanni Caminita (1964) wordt geboren in Palermo, Sicilie en begint op zestienjarige leeftijd zijn muzikale loopbaan als basgitarist. Hij komt op 19-jarige leeftijd naar Nederland, op uitnodiging van de Amsterdamse club Blue Note.

Hij speelt in de bands van Henk Westbroek, Wolter Kroes en Marco Borsato, waar hij nu nog steeds de vaste bassist is. Verder produceert hij ook platen. Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, h...
Kim-Lian, geboren in Nederland, komt uit een zeer muzikale familie en heeft daarmee de entertainment met de paplepel ingegoten gekregen. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal haar eerste singels en albums uit, waarmee ze een aantal hits scoorde en talloze optredens verzorgde in zowel binnen- als buitenland.

Na de vooropleiding aan de Amsterdamse particuliere Toneelschool kreeg ze verschillende rollen in TV series waaronder Kees & Co (RTL4...
Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.Als Leading Lady van het...
Deze Hagenees begon zijn carrière bij TV-West. Door zijn opvallende gedrag brak Dennis in no-time door als presentator en werd hij razend populair in Den Haag en omstreken. Dennis werd landelijk bekend toen hij aan de slag ging als presentator van MTV. Hij was te zien bij 'Moviefacts' en te horen als radio DJ op 3FM.

De afgelopen jaren was hij te zien als presentator bij RTL5 van onder andere 'Killer Karaoke', 'Expeditie Robinson' en natuurlij...
Jacques d'Ancona: Journalist / criticus / presentator / tv-persoonlijkheid. Geboren in Groningen, gespecialiseerd in het wijde gebied van entertainment, theater, show en cabaret. Schrijft daarover in zijn krant: 'Het Nieuwsblad Van Het Noorden'. Volgt de ontwikkelingen van jonge aankomende cabaretiers op festivals, in cafes en achterzaaltjes: zowel als de grote premieres in Amsterdam, Londen en New York. Werd nationaal bekend als juryvoorzitter i...
Patricia Paay, presenteert, geeft motiverende speeches, jureert en is, waar zij ook verschijnt, het oogverblindend mooie, glamoureuze middelpunt. Tegelijkertijd is La Paay altijd aardig, gezellig en heel benaderbaar – in al haar veelzijdigheid een echte Nederlandse superster!

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- en balletlessen en in 1965 debuteerde ze als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergree...
Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Jeroen Nieuwenhuize is in 1972 Jeroen geboren in Hoogerheide, en het plaatjes draaien zat al vroeg in zijn bloed. Het begon met drive-in shows en in 1992 kreeg hij zijn eerste programma op het regionale Omroep Zeeland. Eén van de programma's die hij presenteerde bij Omroep Zeeland was 'Muziek in Bedrijf'. In 1998 maakt hij de overstap naar het commerciële radiostation Radio 538.

Jeroen was nog maar net begonnen met het programma 'Greatest Hit...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top