Navigation
.
Beschrijving

Angelique Schmeinck boeken?

Wilt u Angelique Schmeinck boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Angelique Schmeinck direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Nederland telt slechts twee vrouwelijke meesterkoks en één daarvan is Angélique Schmeinck. Haar werkdomein beperkt zich allang niet meer tot de keuken: ze schrijft, presenteert, entertaint, onderzoekt, inspireert, adviseert… alles met en over smaak.

Angélique houdt ervan om grenzen te verkennen en te verleggen, voor zichzelf en haar publiek. Dit deed ze jarenlang als bewaakster van een Michelinster, om zich nu vooral te richten tot lezers, luisteraars en luchtreizigers. Inmiddels zijn er zes kookboeken van Angélique’s hand verschenen, met het bekroonde Smaakvrienden Groenten en Smaakvrienden Fruit als meest recente titels.

Maar schrijven is niet haar enige uitlaatklep om kennis te delen. Met haar voorliefde voor theater beklimt ze regelmatig het podium met verrassende culinaire intermezzo’s tijdens symposia en events.

Nieuwe ideeën en inspiratie om haar sessies blijvend te laten sprankelen, doet Angélique op tijdens haar reizen om de wereld. Een wetenschappelijke basis voor haar innovatieve denken op culinair gebied ontwikkelde ze tijdens haar opleiding aan het Centrum Ontwikkeling Creatief Denken (COCD).

Met haar bedrijf Taste to Taste inspireert ze zowel de professionele foodbranche als het bedrijfsleven met veel smaak, innovatie en beleving. Angélique is ook een bedenker van culinaire avonturen. Sprekend voorbeeld daarvan is haar restaurant CuliAir, waar je kunt dineren in een luchtballon. De luchtballon fungeert als heteluchtoven èn restaurant, waar op hoog niveau gekookt wordt.

Voor 24Kitchen presenteert Angélique The Taste Of Cooking en Impress Your Friends. In deze programma’s neemt ze de kijker mee op smaakavontuur en geeft een kijkje in het brein van een echte Meesterkok. The Taste Of Cooking geeft inspiratie en verdieping aan de kookliefhebber waarbij vele inspiraties worden gegeven. In Impress Your Friends geeft Angélique op toegankelijke wijze tips voor het organiseren van een perfect diner.

Video

Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 4200,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

De Italiaan Giovanni Caminita (1964) wordt geboren in Palermo, Sicilie en begint op zestienjarige leeftijd zijn muzikale loopbaan als basgitarist. Hij komt op 19-jarige leeftijd naar Nederland, op uitnodiging van de Amsterdamse club Blue Note.

Hij speelt in de bands van Henk Westbroek, Wolter Kroes en Marco Borsato, waar hij nu nog steeds de vaste bassist is. Verder produceert hij ook platen. Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, h...
Erik was voor zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo'n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht.

Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker. Erik is altijd al een publiekslieveling gewe...
Cabaretier, presentator, muziekliefhebber, liedjesschrijver, marathonloper (2.29 h), schrijver, columnist en (ooit) criminoloog. Dolf Jansen is het allemaal – en gek genoeg is het een logisch geheel. Ik heb Dolf leren kennen als een zeer betrokken en geïnteresseerd presentator van Vara Laat (dat later Vara Live werd) - die volgens mij alleen maar zo snel praat om zijn eigen gedachten bij te kunnen houden.

In tegenstelling tot een hoop andere b...
Chantal wordt op 15 februari 1979 geboren in het Limburgse Tegelen. Ze voert als kleuter maar wat graag toneelstukjes op. Ook tijdens de middelbare school is Chantal niet van het podium af te slaan. Naast haar verplichte vakken op school, volgt Chantal workshops in zang, dans en acteren.

Hierbij krijgt ze onder andere zangles van de vader van Boris: Gé Titulaer. Na het afronden van haar Havo, begint Chantal in 1997 aan haar studie jazztheater...
Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...
Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.

Als Leading Lady van het...
Jacques d'Ancona: Journalist / criticus / presentator / tv-persoonlijkheid. Geboren in Groningen, gespecialiseerd in het wijde gebied van entertainment, theater, show en cabaret. Schrijft daarover in zijn krant: 'Het Nieuwsblad Van Het Noorden'. Volgt de ontwikkelingen van jonge aankomende cabaretiers op festivals, in cafes en achterzaaltjes: zowel als de grote premieres in Amsterdam, Londen en New York. Werd nationaal bekend als juryvoorzitter i...
Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...
Floortje begon bij de radio en kwam dankzij regisseur Guido van der Kraan terecht bij de televisie. Ze deed haar eerste presentatieklus voor ‘Young Americans’ en heeft daarna nog veel meer programma’s gemaakt. Floor heeft natuurlijk jaren gewerkt voor RTL travel, samen met haar co-host Chris Zeegers waar ook Dessing Productions een voortvloeisel van is.

In de zomer van 2007 stapte Floortje van de grootste commerciele zender RTL over naar de kl...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top