Boek een artiest

Welgro-50-jaar-Euro-Entertainment.jpg

Welgro viert gouden jubileum met driedaagse in Oude Calixtus

Groenlo – ‘In het bijzondere jaar 1961, waarin de eerste mens de ruimte bezocht, John F. Kennedy werd gekozen tot president van de Verenigde Staten en de twist als modedans zijn intrede deed, werd Welgro opgericht”. Zo luidt de openingszin van de uitnodigingskaart die Welgro naar al haar (internationale) relaties heeft verzonden om samen het 50-jarig jubileum te vieren.

Welgro fabriceert reeds 50 jaar bulkwagens voor veevoeders, meelproducten, granen, granulaten en poedervormige vulstoffen. Jaarlijks gaan er zo’n 120 bulkwagens naar klanten in heel Europa en het Midden-Oosten. In Azië worden de Welgro bulkwagens in licentie gebouwd. Welgro heeft sinds 2009 ook een productiebedrijf in Kleve (D), Welgro GmbH, hier zijn 15 Duitse medewerkers werkzaam. Welgro is een gezond bedrijf met ruim 120 medewerkers en heeft een reputatie in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Onder wijlen Theo Wellink, pionier en oprichter van Welgro, groeide het bedrijf gestaag tijdens de industrialisatie van de landbouw. Wiljon Wellink, directeur sinds 1987, realiseerde verdere (internationale) groei en professionalisering van de organisatie. Inmiddels met ruim 120 medewerkers.
Het jubileum wordt op 23, 24 en 25 november in de Oude Calixtuskerk gevierd.
De (internationale) gasten en overige relaties zullen worden verrast met een dynamisch programma. Tijdens een inspirende lezing zal trendwatcher Hans Steenbergen het thema van ”Feed naar Food” op een multisensorische en innovatieve wijze belichten. Hij werkt daarin samen met de bekende food designer Annelies Hermsen. Bovendien wordt de middag gestart met het vertonen van de nieuwe bedrijfsfilm, die onlangs is gemaakt ter introductie van het 50-jarig jubileum van Welgro. Deze vernieuwende bedrijfsfilm is gemaakt met eigen medewerkers van Welgro.

De première van de bedrijfsfilm zal tevens een spectaculaire start zijn van de driedaagse feestelijkheden.
Samen met het bedrijf “Iets anders” (Christof Elsinghorst en Patrick Tilley) is er de laatste weken met man en macht gewerkt aan de realisatie van een “andere bedrijfsfilm”’. Welgro is trots op haar internationale, toonaangevende positie als specialist in het bouwen van bulkwagens voor droge stoffen. En dat zal zeker worden getoond in deze film. De karakteristieke uitstraling van de Oude Calixtuskerk zal bovendien zorgen voor een extra sfeervolle dimensie aan een bijzonder spektakel.

Op vrijdag 25 november zal er een feestelijk avondprogramma zijn voor alle Welgro medewerkers en hun partners.

Het Team van Euro Entertainment had de totale regie van dit prachtige 3 daagse jubileum feest.

decor