Boek een artiest

Weekendje Rome

Weekendje Rome

Charmant, Antiek, Trendy …
Iedereen kent Rome als een oude stad met veel cultuur : het Colloseum, Castel del Angelo, Vaticaanstad, het Vaticaans Museum met Michelangelo’s plafondschilderingen in de Sixtijnse Kapel, het Forum Romanum en de Spaanse Trappen. Dit alles doet vermoeden dat Rome een “oude, saaie stad” is. Het tegendeel is waar. De bezoeker wordt aangenaam verrast door de jongheid van de stad.

Tijdens de personeelsreis Rome ervaart u de vele trendy winkels, cafes, bars, restaurants, pittoreske pleintjes met gezellige terrasjes, het overheerlijke en wereldberoemde Italiaanse ijs …. en dit alles gesitueerd in een oogverblindend decor van Romeinse monumenten en overblijfselen uit een veelbewogen verleden.

Dag 1: Een Uniek Driedaags Arrangement
U vliegt comfortabel naar Rome.Bij de luchthaven staat een luxe lokale touringcar voor u gereed voor uw transfer naar de binnenstad van Rome, waar u zult inchecken in het hotel voor de komende 2 nachten.

Een Panoramatour door Rome
Aansluitend maakt u ’s middags een uitgebreide Panoramatour door Rome. De hoofdstad van het Romeinse Rijk schrijft al meer dan 3000 jaar geschiedenis, haar historische monumenten compleet geintegreerd in de moderne stad als nergens anders ter wereld. Dus ontdekken we als eerste antiek Rome en laten ons overrompelen door de grootsheid van haar monumenten.

Gezellig Dineren
Het diner zal plaatsvinden in de kleurrijkste en de meest interresante wijk van Rome: Trastevere betekent letterlijk aan de andere kant van de Tevere. De laatste jaren is Trastevere uitgegroeid tot de meest hippe wijk van Rome met zijn ateliers, winkeltjes en vele lokale restaurants. Het is ook hier waar het avond- en nachtleven zich afspeelt.

Dag 2: Bezoek aan het Vaticaan
’s Ochtends brengt u een bezoek aan het Vaticaan, omdat de musea ook weer vroeg sluiten. Een gids komt u na het ontbijt in het hotel ophalen en u gaat gezamelijk per touringcar naar het Vaticaan. U bezoekt met de gids de St. Pieter, de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse musea.

Pizzabakken of een culinaire wandeling
Als lunch uw eigen pizza bakken en versieren en daarna lekker smullen of een culinaire wandeling door het hartje van Rome waar de pleinen en de fonteinen zich bevinden, waar we kunnen stoppen in de bar met de beste koffie, in een wijnbarretje voor een glaasje wijn, ergens anders waar we stukjes salami en kaas kunnen proeven en natuurlijke het culinaire hoogtepunt van Rome, Pizza al Taglio.

Romantisch dineren per koets
Het toppunt van romantiek in Rome is met paard en wagen (koetsjes) te worden opgehaald in het hotel en dan door het schemerdonker als net alle lichtjes aangaan een ritje te maken langs de verschillende fonteinen en over de prachtige pleinen en eindigen in een schitterend restaurant voor het diner.

Dag 3: Sportief Fietsen in Rome
Na het ontbijt is dit een aparte manier om de stad te zien en fietsen in Rome is wel heel bijzonder ! Het beste is dit op een zondag te doen; minder verkeer en het Archeologische gedeelte van de stad zijn gesloten voor verkeer.

Na een korte lunch kunt u rustig uitchecken bij het hotel, alwaar een touringcar voor u zal klaarstaan om u naar de luchthaven te brengen voor uw aansluitende vlucht ter afsluiting van uw personeelsreis Rome.

Is authentiek Italië ook iets voor U?
Rome-arrangement geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

WEEKENDJE Rome

Rome-arrangement geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment