Boek een artiest

Weekendje Berlijn

Weekendje Berlijn

Berlijn is de cultuurmetropool van de eerste orde
De stad laat zich het best omschrijven als een stad met een diep verleden, gegoten in een nieuw jasje. Op de plaats waar vroeger de Berlijnse Muur heeft gestaan, staan nu moderne gebouwen die niet meer doen herinneren aan vroegere tijden. Toch zijn de overblijfselen nog goed voelbaar. Berlijn is een stad vol tegenstellingen. Naast momentale gebouwen en musea kent Berlijn een trendy en levendig centrum. Berlijn is een stad om beleefd te hebben …

Dag 1: Een driedaagse Citytrip vol belevenissen!
’s Ochtends staat naar keuze een luxe touringcar voor u klaar voor uw personeelsreis Berlijn of u vertrekt rechtstreeks zonder overstap met de ICE-trein naar Berlijn. De verwachte aankomsttijd in Berlijn is rondom het middaguur. Hierna kunt u inchecken in uw hotel en heeft u de gelegenheid om u even op te frissen.

Ondergronds met bezoek aan Checkpoint Charlie
’s Middags staat er een luxe touringcar voor u klaar bij hotel voor een speciale excursie ” Berlijn Ondergronds”. Dit is een anderhalf uur durende excursie in de voormalige schuilkelders met exposities van de WOII. Aansluitend brengen een bezoek aan Museum Haus am Checkpoint Charlie. Hier maakt u kennis met de vele herinneringen aan de geschiedenis van de Berlijnse Muur met vele soms avontuurlijke maar ook dramatische vluchtpogingen.

Dag 2: Een Trabisafari inclusief Trabi Rijbewijs
Na het ontbijtbuffet is het de hoogste tijd om kennis te maken met de stad Berlijn en staat een heuse Trabi Safari op het programma.

Trabisafari inclusief echt Trabi-rijbewijs
Ontdek Berlijn vanuit een prachtig stukje DDR-nostalgie! U rijdt hierbij zelf(!) in een groep van acht karakteristieke Trabantjes door de stad, onder begeleiding van een vakkundige gids. Uiteraard inclusief een uitgebreide rij-instructie een een heus “Trabi-rijbewijs”!

U ziet onderweg de highlights van deze prachtige stad. Zo ziet u de Brandenburger Tor, de Reichtag met haar bijzondere koepel, delen van de voormalige Berlijnse Muur, de Gedachteniskirche en de Potzdammer Platz.

Diner op het dak van de Reichtag
De rest van de middag is ter vrije besteding. Voor de avond staat er een gezamelijk diner voor u geserveerd. U gaat per touringcar naar Restaurant Kafers, dat is gelegen op het dak van de Reichtag. Vanuit dit restaurant heeft u een fantastisch uitzicht over Berlijn terwijl u geniet van een overheerlijk diner.

Dag 3: Unesco werelderfgoed Potsdam
Na twee verrassende dagen sluiten we ’s ochtends na het ontbijt af met een Potsexcursie naar de historische stad Potsdam. Deze stad is een van de belangrijkste culturele- en kunststeden van Duitsland. De stad biedt een scala aan historische gebouwen een een schitterend park; Park Sanssouci. De kastelen in dit park en het park zelf zijn door UNESCO geklasseerd als wereldcultuur-erfgoed.

Aansluitend is er een heerlijke lunch georganiseerd alvorens aan de terugreis te beginnen.

Onvergetelijk weekend vol DDR-nostalgie!
Berlijn-arrangement geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

WEEKENDJE BERLIJN

Berlijn-arrangement geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment