Boek een artiest

Met z’n allen de studio in!

Met z’n allen de studio in!

Een ster zijn voor één dag!
Droomt u ervan…. om een ster te zijn? In de spotlights te staan? Beroemd te zijn? Heeft u altijd al willen zingen, maar gaan de audities van The Voice of Holland of X-factor u net een stapje te ver? Dan hebben wij een geweldige dag voor u in petto!

Eens een keer iets helemaal anders!
Bent u de sportieve survivaltochten beu? Heeft u geen zin aan weer een uitputtende teambuildingsdag in het bos? Pak dan eens groots uit en doe eens een keertje iets helemaal anders! Vandaag gaat u samen met de hele groep een heuse eigen CD opnemen in een professionele opnamestudio. En dan ook nog eens samen met een echte ster! Met als resultaat : een creatieve dag waar u aan het einde met uw eigen CD huiswaarts gaat!

A Star is born ….
Voorafgaand aan de dag bespreken wij met de organisatoren of er een lied speciaal voor u wordt geschreven of dat er gekozen wordt voor een bestaand arrangement. Wij zoeken in overleg met u een artiest uit, die het project gaat begeleiden en ook gaat meezingen tijdens de opname.

Een Compleet Dagprogramma
U wordt ’s ochtends ontvangen door de Opnameleider. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie volgt er een presentatie waarin de opnameleider uitlegt hoe deze dag eruit gaat zien. Na een kort optreden van de door u uitgezochte artiest gaan we het speciale lied repeteren. Bij een kleine groep gaan we naar de opnamestudio toe en bij een grote groep wordt de opnamestudio op locatie speciaal voor u ingericht.

Repetities en Opnames
Na een uitgebreide lunch is het tijd voor de echte opname. U maakt mee wat ook sterren als Rene Froger, Jan Smit en Ilse de Lange meemaken, n.l een opnameproces ! Een opnameleider die nog niet helemaal tevreden is en vraagt om nog een opname…. En dan eindelijk, na diverse takes wordt er geroepen “de opname staat erop”. Om nog even te ontspannen geeft de artiest een kort optreden. Dan ronden wij de totale opname af en beluisteren we het eindresultaat! Ongelofelijk, de echte zangers en zangeressen onder u zijn opgestaan. Nooit gedacht …. Dan is het tijd voor de borrel!

Fantastisch: De Release van uw eigen hit-CD!
Als u aan tafel gaat voor een heerlijk diner wordt er op hetzelfde moment achter de schermen heel hard doorgewerkt om uw hit-CD af te mixen en te drukken…. Na het dessert is het dan eindelijk zover! Na een dag lang werken is de CD af en wordt aan u gepresenteerd. Uiteraard krijgt iedere gast een exemplaar van zijn of haar een unieke CD overhandigd. Een evenement waar nog lang over wordt nagepraat!

Met z'n allen de studio in!

Uiteraard krijgt iedere gast een exemplaar van zijn of haar een unieke CD overhandigd. Een evenement waar nog lang over wordt nagepraat!

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment