Boek een artiest

Vrienden-Danile-Oostra-Euro-Entertainment.jpg

Nieuwe single van Daniël Oostra

Wat krijg je als je Hollandstalige muziek mixt met Ierse folk? Dan krijg je ‘Vrienden’, de nieuwe single van Daniël Oostra. Een lekker vrolijk nummer, waar je niet stil bij kunt blijven zitten.
Dinsdagmiddag 30 juni kreeg Daniël zijn nieuwe single in café It Houtsje in Heerenveen uitgereikt uit handen van het bekende zangtrio Ancora, bestaande uit Harm Wolters, Patrick Jongschaap en Martin Dams.

In ‘Vrienden’ zorgen de harmonica, het ritme en de melodielijn onmiskenbaar voor een aanstekelijk folksfeertje. Ook de bijbehorende clip ademt die sfeer: opgenomen in een gezellige bruine kroeg, alsof je in een Ierse pub zit.

Coming man Daniël Oostra
Daniël Oostra timmert al enige tijd aan de weg. In het noorden is hij al jaren een klinkende naam. Inmiddels is hij ook in met name het oosten en zuiden een graag geziene artiest op feesten, festivals en andere evenementen. Met zijn sympathieke, warme uitstraling, zijn gouden stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij het publiek op een natuurlijke manier voor zich te winnen.

Waar Daniël het podium betreedt, is het feest!

Doorbraak
Daniël is een ras-entertainer. Hij brengt een breed repertoire, van Michael Bublé tot Robbie Williams, van Frans Duijts tot Marco Borsato, en ook steeds meer eigen nummers. Daarmee hoopt Daniël de doorbraak te maken naar een groter publiek. Hij verdient het. En het publiek verdient het ook om kennis met hem te maken!
Met ‘Vrienden’ gaat hij ongetwijfeld hoge ogen gooien. Een aanstekelijk nummer dat met zijn mix van stijlinvloeden op zijn lijf is geschreven en helemaal van deze tijd is. Geniet van Daniël Oostra!

decor