Boek een artiest

Tribute to Donna Summer!

Vanaf heden is Carolina Dijkhuizen ook te boeken met haar Donna Summer tribute show! Tijdens deze tribute show brengt de zangeres de onweerstaanbare hits van The Queen Of Disco tot leven in een spectaculair optreden. Carolina Dijkhuizen zingt de allergrootste hits van haar grote voorbeeld, waaronder ‘Last Dance’, ‘MacArthur Park’, ‘Bad Girls’, ‘Hot Stuff’, ‘On The Radio’ en ‘Could It Be Magic’.

Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen is bekend van diverse hoofdrollen in musicals als Sister Act, Dreamgirls, Musicals In Concert, Vamos en The Bodyguard. Op televisie kennen we haar van o.a. van Expeditie Robinson, Wie Is De Mol? en Beste Zangers en als actrice in Moordvrouw, Spoorloos Verdwenen en Spangen.

De komende maanden tourt Carolina Dijkhuizen samen met The Gard Du Nord Orchestra met ‘Thank God It’s Donna’ langs de Nederlandse theaters, waarmee de zangeres nu ook te boeken is als tape optreden. Naast deze tribute show is Carolina Dijkhuizen ook nog gewoon te boeken met haar ‘Dance Classics’ show, waarin zij de grootste hits van o.a. Rihanna, Whitney Houston, Beyonce, Jennifer Lopez én uiteraard Donna Summer ten gehore brengt.

Neem gerust contact op met ons kantoor voor informatie en/of de boekingsmogelijkheden.
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor