Boek een artiest

Deze Thomas Berge kan je niet ‘Laten Gaan’

Het is bijna niet te geloven, maar ondanks zijn jonge leeftijd (28) is zanger Thomas Berge intussen al meer dan 15 jaar actief in de (inter-)nationale muziekindustrie.
Een bijzonder succesvol parcours met vallen en opstaan, met professioneel maar ook privé hoge pieken en diepe dalen.
Na een ruime periode van muzikale bezinning werkte Thomas, samen met producer Gordon Groothedde, het afgelopen jaar in alle stilte aan nieuw materiaal.
Die stilte is nu voorbij want wanneer NPO Radio 2 producer Bart Arens bij toeval Thomas’ nieuwe single ‘Laten Gaan’ te horen kreeg besloot deze om hem, op verzoek van Berge, meteen een week lang als mistery artist te gaan draaien.

“Ik draai een week lang een plaat, zonder te vertellen over wie het gaat zodat jullie de song zonder vooroordelen kunnen ontdekken. Beluister ‘Laten Gaan’ enkele keren en ontdek dit catchy refrein”, aldus radiopresentator Bart Arens.
“Ik vond het te gek dat Bart voorbij mijn muzikale verleden wou kijken en net zoals de rest van het team mee de sprong nam”, gaat Thomas verder.

“‘Laten Gaan’ is een van mijn meest persoonlijke tracks die ik ooit heb gemaakt. In eerste oorsprong was de song gebaseerd op mijn toenmalige relatie maar intussen is het verhaal tekstueel sterk geëvolueerd. Deze single gaat over een sterk verlangen, terwijl je weet dat je allebei van de verboden vrucht aan het eten bent. Iets waar veel mensen zich ongetwijfeld in herkennen”, aldus Thomas Berge.
Afgelopen woensdag ging RTL vervolgens al even op bezoek bij Bart om het mysterie aan te wakkeren want de reacties stroomden bliksemsnel binnen. Even leek het echter bijna fout te gaan want in de digitale jungle bleek dat Thomas’ nieuwste single kort detecteerbaar was via Shazam.
“We wisten de schade te beperken, maar op iets minder dan een minuut tijd hadden intussen al een 1.000-tal Nederlanders de mystery track door Shazam heen gehaald. Gelukkig slaagden we er vrij snel in om via een emergency call ‘Laten Gaan’ ook op Shazam onvindbaar te maken”, besluit Thomas’ management.

“Het is een zeer progressieve song geworden, met een ontzettend catchy refrein. Maar het is vooral onderdeel van de nieuwe sound die ik samen met Gordon heb ontwikkeld. Een sexy en uitdagende nieuwe Thomas Berge. Een nieuwe artiest die wat uitdagends losmaakt en taboe’s doet ontketenen. Gordon en ik zijn intussen dan ook goed op weg naar een volledig album. Het resultaat van twee jaar intensief werken, proberen en uittesten, en vooral er bijzonder vol voor gaan”, zegt Thomas Berge vastberaden.

Thomas Berge stond in zowat elke zaal van Nederland met uitverkochte concerten in ondermeer Afas live en is doorheen de jaren uitgegroeid tot een rasechte entertainer pur sang.
Hij was een van de eerste artiesten die deelnam aan ‘De Beste Zangers Van Nederland’, ontving onder andere een Zilveren Harp en meerdere gouden en platina awards als logisch gevolg.
Zijn album ‘Berge Verzet’ wordt genomineerd voor een 100% NL Award in de categorie ‘Album van het Jaar’. Maar nu kiest Berge dus resoluut voor de pop kant en die kunnen we deze keer absoluut niet ‘Laten Gaan’.
In RTL Boulevard vrijdagavond 23/11 werd uiteindelijk bekendgemaakt wie achter deze ‘deal met de duivel’ zat en op 7/12 stelt Thomas zijn nieuwe single live voor op Radio 538.

Thomas Berge live op uw evenement staat garant voor Nederlandstalig top entertainment pur sang. Met een grote aanhang fans op social media en concerten is ambiance gegarandeerd!

Neem gerust contact op met ons kantoor voor informatie en/of de boekingsmogelijkheden.
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor