Boek een artiest

Stamtafeltour

Stamtafeltour

Stamtafeltour langs vier café’s
Tijdens deze stamtafeltour bent u het testpanel voor de stamtafel in vier horecagelegenheden. U krijgt een lijst en mag punten geven betreft de stamtafel! Zit het goed aan deze tafel? Is de afstand tussen glas en tafel goed? Is de hoogte van de stamtafel goed? Komen er geen kringen op de tafel? Is de lamp boven de stamtafel de juiste? Deze en nog heel veel andere zaken gaat u beoordelen op deze dag. Natuurlijk onder het genot van een glaasje!
Onderweg komt u allerlei mensen tegen waar u van zult zeggen …… Klopt dit wel? Kortom, een dag om nooit te vergeten!

De Hilarische uitbaters Henk en Henny
1e Stamtafelkeuring
De gasten worden opgevangen door Henk en Henny. Dit horeca echtpaar is nu 3 maanden uitbater van deze kroeg, maar moet nog veel leren. De muziek staat te hard en het uitserveren is nog niet om naar huis te schrijven. Ook drinken zij graag een biertje met hun gasten mee ! Vandaag zijn ze helemaal los, want Henk en Henny besluiten hun café maar op slot te draaien en mee te gaan met de gasten.

Solo Sakia en haar audities voor Idols
2e Stamtafelkeuring
Als de gasten binnenkomen zit ‘Solo Saskia’ al klaar met haar digitale piano in een hoekje van de kroeg. ‘Solo Saskia’ heeft al een aantal keren meegedaan aan de audities van o.a. IDOLS, maar wist zich steeds niet te plaatsen voor de finale show. Sterker nog, de jury heeft haar verteld dat het beter is om maar te stoppen met zingen en haar piano te koop aan te bieden op ‘Marktplaats’. Solo Saskia wil hier niets van weten en gaat uw gasten trakteren op een geweldig optreden!

Zijn we wel gewenst?
3e Stamtafelkeuring
Daar had onze kroegbaas niet op gerekend! Opeens vele gasten in zijn café, die ook nog eens de stamtafel willen inspecteren. De stamtafel is echter nog in reparatie en de repateur is nog bezig met werkzaamheden aan de tafel. Maar het feest gaat door en zo ook de reparateur. Maar of uw gasten dit ook leuk vinden?

Zien we daar Frans Bauer?
4e Stamtafelkeuring
Het wordt steeds gekker … Zien we dat goed? Is dat niet Jan Smit of die daar is dat Frans Bauer ? Het klopt allemaal en om het feest compleet te maken gaan ze ook nog eens voor u optreden!
In overleg met u is het ook mogelijk dit optreden te combineren met een LUV Look-a-like.
* De invulling van de Look-a-likes hangt af van welke acteurs deze dag beschikbaar zijn!

Deze bijzonder gezellige stamtafel tour sluiten we tot slot op gepaste wijze af met een heerlijke Barbeque met muziek van één van onze DJ’s!

Stamtafeltour

Onderweg komt u allerlei mensen tegen waar u van zult zeggen …… Klopt dit wel? Kortom, een dag om nooit te vergeten!

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment