Boek een artiest

SIENEKE BLIJFT SCOREN!

De altijd goedlachse zangeres Sieneke is inmiddels een begrip in de Nederlandse showbizz. Zowel met haar optredens door het land als op televisie, is ze een graag geziene gast. Sieneke weet met haar stem en haar liefde voor het Nederlandstalige lied, menig harten te raken.
Dit heeft ze in 2023 bewezen door haar diversiteit in optredens voor zowel festivals, besloten bedrijfsevenementen en diverse horeca locaties. Als kers op de taart tourt ze vanaf vorig jaar samen met Frans Bauer door het hele land in diverse theaters! Na een succesvolle eerste editie, staan Frans en Sieneke ook nu weer op de bühne met een nieuwe theatertour genaamd “’n Avond Met jou”.

Sieneke laat hiermee zien dat ze haar muzikale draai heeft gevonden. Niet alleen op het podium, maar ook muzikaal weet ze keer op keer te verbazen! Met haar hits “Ik Ben Verliefd,” “Doe Dat Nooit Meer,” en “Vaya Con Dios” laat Sieneke zien dat ze scoort! Met haar nieuwste single “De Nacht Is Nog Zo Lang” weet ze dit opnieuw te bewijzen en laat ze zien dat ze continu wil vernieuwen!

Neem gerust contact met ons op voor informatie en boekingsmogelijkheden.
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor