Boek een artiest

Sharon-Doorson-Euro-Entertainment.jpg

Sharon Doorson weer een nieuwe single!

In het liedje bezingt Sharon de strijd die zij nog altijd voert om de top te bereiken. Het ultieme doel. De ‘Golden Trophy’.

Sharon: “Deze song gaat over de strijd in het leven, om je dromen werkelijkheid te laten worden. Ik heb al super veel mooie dingen mogen bereiken, maar ben nog iedere dag aan het vechten om die Golden Trophy vast te houden en nog grotere ambities waar te maken. Ik durf groot te dromen en ga altijd het gevecht aan.”

In de clip bij de single zien we naast Sharon een drietal bekende personen die zich het thema van het liedje zeer persoonlijk
aantrekken.

Ga hier naar de Klip van Sharon Doorson

Zo is kickbokser Rico Verhoeven te zien, die zich, ondanks een moeilijke jeugd, letterlijk omhoog heeft gevochten naar zijn titel als Wereldkampioen Zwaargewicht Kickboksen.
Danny Ghosen, die Sharon kent via haar deelname aan Expeditie Robinson, kwam op 15-jarige leeftijd naar Nederland als vluchteling, maar ging zijn droom achterna en is nu een alom gerespecteerd journalist. En tot slot Mark Dakriet, die de strijd tegen zijn overgewicht won en maar liefst 80 kilo afviel.

Neem gerust contact op met ons kantoor voor informatie en/of de boekingsmogelijkheden.

info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor