Boek een artiest

Scan & Win

Meer traffic, meer klanten, meer omzet!

 

Dát is de kracht van Scan & Win
De Scan & Win retailactie is het antwoord op lege winkelstraten en online verkopen. U realiseert in een korte tijd meer traffic, meer klanten en dus meer omzet. Een verwachte omzetstijging van 15% is heel reëel. En dat terwijl de investering beperkt is.

Samen het winkelgebied versterken

De kracht van deze retailactie zit in de gezamenlijkheid. Samen met andere winkeliers zet u hiermee uw winkelgebied op kaart; eenvoudig en op een aansprekende manier. Juist door deze samenwerking, zijn de investeringen beperkt en is de verscheidenheid aan prijzen groot. Dit versterkt kracht van de actie. Hoe meer en hoe groter de prijzen, hoe groter de klantwaardering. Het wordt gegarandeerd weer druk in uw winkelstraat!

De kracht van uw klanten boeien en binden

Vrijwel iedere winkelier heeft ermee te maken; een toename van het aantal kijkers en een afname van het aantal kopers. Dat is één van de effecten van de online verkopen. Bovendien staan de prijzen hierdoor onder druk met alle gevolgen van dien voor uw omzet. Scan & Win biedt u de mogelijkheid om u hieraan te ontrekken en uw winkelstraat of winkelcentrum een unieke boost te geven. Met zulke mooie prijzen, komen klanten immers maar wat graag naar uw winkelstraat of winkelcentrum.

Scan & Win biedt:

– meer traffic
– meer betalende klanten
– meer aandacht voor uw winkelstraat of –centrum
– beperkte investering, groot rendement
– grote klantentevredenheid
– sterke klantenbinding

Scan & Win: aantrekkelijk eenvoudig

Centraal in deze actie staat de unieke Scan & Win Prijzengenerator. Klanten ontvangen bij een aankoop tijdens de actieperiode van maximaal 28 dagen, een Scan& Win kaart. Door deze eenvoudig te scannen, zien zij onmiddellijk of en, zo ja, welke prijs zij gewonnen hebben. De Prijzengenerator print ter plaatse een voucher met daarop alle informatie over de prijs en de winkelier, natuurlijk uit uw winkelstraat of winkelcentrum, die de prijs aanbiedt.

Scan & Win

Met zulke mooie prijzen, komen klanten immers maar wat graag naar uw winkelstraat of winkelcentrum.

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment