Boek een artiest

Promotie & Presentatie

Promotieactiviteiten!

Als we de perfecte zanger of zangeres voor een feest kunnen regelen, kunnen we dat natuurlijk ook voor de opening van een nieuwe winkel! Met een goeie artiest, die het publiek kan boeien én enthousiasmeren, wordt elke opening een echt feestje!

Het is een groeiende activiteit bij Euro Entertainment: promotoniele activiteiten voor winkels, winkelketens en winkelcentra. Denk bijvoorbeeld ook aan de presentatie van een nieuwe collectie of om een winkelcentrum eens flink in de schijnwerpers te zetten. Met de juiste muzikale omlijsting krijgt zo’n evenement extra attractiewaarde!

Organisatie en regie

We kunnen zelfs meer voor u doen dan alleen de artiest, band of act regelen. We kunnen ook de hele organisatie en regie voor onze rekening nemen. Er komt immers veel bij kijken om alles op rolletjes te laten lopen. Podium, licht & geluid, decor, draaiboek, coördinatie van alle betrokken partijen, noem maar op. Voor ons is dat dagelijkse kost. Winkeliers hebben dan de handen vrij om zich te concentreren op het contact met klanten en de verkoop.

Eenmalige acties tot jaarprogramma’s

Naast eenmalige evenementen verzorgen we steeds vaker ook complete actieprogramma’s voor jaarlijkse hoogtijdagen als Pasen, moederdag en vaderdag, Sinterklaas en Kerst. Op basis van uw budget en uw doelstellingen stellen we zo’n programma samen.

Artiesten, acts en attracties

Neem even een kijkje in onze artiestenstal. U vindt er een geweldig aanbod aan zangers, zangeressen, bands, acts en attracties. Voor elke doelgroep én voor in feite elk budget. En welke artiest u ook kiest, ze hebben allemaal twee dingen gemeen: ze bieden kwaliteit én een onweerstaanbaar enthousiasme dat overslaat op uw publiek. Succes en uitstekende pr verzekerd!

Klik hier hier naar de brochure!

Promotie & Presentatie

We kunnen zelfs meer voor u doen dan alleen de artiest, band of act regelen

button_telefoon

button_boeken