Boek een artiest

Plein & Tentfeesten

decor

Een bruisend dorpsfeest, een gezellig buurtfeest of een grootschalig evenement organiseren? Met onze ervaring en expertise in het organiseren van plein- en tentfeesten maken we er samen met u een onvergetelijke happening van.

We bieden een breed scala van diensten waarmee we aan al uw wensen en behoeften kunnen voldoen. Een tent nodig voor een paar honderd man of eentje voor een paar duizend man? Geen probleem. Onze professionals zorgen voor een vlekkeloze opbouw van een tent die past bij de sfeer en omvang van uw evenement. Een podium, een licht- en geluidsinstallatie, meubilair: we regelen het allemaal van a tot z. Ook bieden we cateringopties op maat, zodat uw publiek ook culinair niets tekort komt.

Feesten organiseren is ons vak. En onze passie. Al vele jaren. We kennen de entertainmentwereld als onze eigen broekzak en hebben een neus voor welke artiest of band bij uw evenement past en de tent op zijn kop weet te zetten. U vindt bij ons dan ook een enorme keuze aan artiesten. Bands in allerlei genres, zangers, zangeressen, dj’s, noem maar op. Grote namen tot aanstormende talenten.

Zoekt u een professionele partner voor de organisatie van uw plein- of tentfeest? Neem contact met ons op. Wij maken er samen met u een spetterend evenement van.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hill Billy
Night of the Koemarkt
AVG
VKL
Breggepop
Profronde  Almelo

Voel je vrij om contact met ons op te nemen