Boek een artiest

Weekendje Antwerpen

Weekendje Antwerpen

Een Briljant idee aan de Schelde...
Stad van Rubens en barok. Scheldestad waar diamantairs bloeiende handel bedrijven. Antwerpen is dé smeltkroes van de meest uiteenlopende interesses. Cultuur, natuur, beeldende kunst, historie, architectuur en eten & drinken gaan hier hand in hand. Gaat u maar na: het groene Stadspark en de Botanische Tuin, de diverse musea met werken van beroemde Antwerpse schilders, als Rubens, zijn absolute bezienswaardigheden. Voor de fijnproever is er een koel glas Belgisch bier of een gastronomische lekkernij op een gezellig terras op de Grote Markt. Antwerpen is een stad met vermaak en ontspanning voor iedereen! Bekijk hieronder de mogelijkheden voor personeelsreis Antwerpen.

Dag 1 twee fantastische dagen!
’s Ochtends in alle vroegte staat een touringcar voor u klaar voor het vertrek naar de bruisende stad Antwerpen. De aankomsttijd zal ongeveer in het middaguur in centrum van de stad zijn. Aansluitend zal de lunch voor u worden geserveerd in een bijzonder restaurant “de Foyer” gelegen in het majesteuze theatergebouw daterend uit de 18e eeuw van de Schouwburg.

Stadstour in teams per GPS Systeem
Tijdens een speciaal middagprogramma zullen de gatsen worden verdeeld in kleine teams die een speciale stadstour door het centrum zullen afleggen aan de hand van een GPS systeem. Men moet onderweg 13 posten passeren en ontvangt daar opdrachten die voor de nodige hilariteit zullen zorgen.
Aan het einde van de middag checkt u in. Hierna heeft u gelegenheid om even op te frissen en eventueel om te kleden.

Dineren in 15e eeuwse kelders van Antwerpen
Deze avond dineert u in de 15e eeuwse authentieke kelders van restaurant “de Grootte Ganz”. De middeleeuwse opzet van dit restaurant is uniek in Antwerpen. De kledij van het bediende personeel en de decoratie lijken uit een schilderij van Breughel genomen te zijn.

Antwerpen inclusief culturele kroegentocht
Dineren in 15e eeuwse kelders van Antwerpen. Deze avond dineert u in de 15e eeuwse authentieke kelders van restaurant “de Grootte Ganz”. De middeleeuwse opzet van dit restaurant is uniek in Antwerpen. De kledij van het bediende personeel en de decoratie lijken uit een schilderij van Breughel genomen te zijn.

Culturele kroegentocht
Nadat er een bodempje is gelegd is het tijd voor een culturele kroegentocht onder leiding van een Vlaamssprekende gids. Antwerpen kent naast veel gewone ook hele bijzondere cafés als een jenevercafé, een café met 100 soorten bier, een jazzcafé, een vrouwencafé, een muzikaal café…. Kortom te veel om op te noemen.

Dag 2
Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekt de touringcar richting Nederland. Net over de grens in Baarle Nassau wordt u verwacht voor een speciale middag.Bij aankomst geniet u allereerst van een overheerlijke Boeren koffietafel.

Verrassend : Quadrijden in de bossen!
Vervolgens is het tijd voor competitieve onderdelen. Op het speciale terrein in de bossen worden snelheid, behendigheid, inventiviteit en organisatievermogen van de teamleden op de proef gesteld. De strijd wordt op verschillende onderdelen beslist : spectaculair quadrijden, mountainbiken, denktank, handboogschieten, trapskelter-race. Alle onderdelen zijn voor iedereen mogelijk, van jong tot oud. Uiteraard wordt ook dit programma geheel begeleid door onze professionele sportorganisator.
Er is gelegenheid tot omkleden en douchen.
De middag zal worden afgesloten met een Indoor Barbeque, waarna u uiteindelijk moe maar voldaan huiswaarts zult keren!

Zin in een actief weekend niet al te ver weg?
Antwerpen-arrangement geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

WEEKENDJE antwerpen

Antwerpen-arrangement geheel op maat en naar wens voor u te verzorgen.

button_telefoon

button_boeken

Leave a comment