Boek een artiest

OG3NE-Euro-Entertainment2.jpg

O’G3NE brengt debuutalbum!

Sinds O’G3NE in 2014 geschiedenis schreef door als eerste vocal harmony groep ooit The Voice of Holland te winnen, iets wat ook internationaal nog niet is vertoond, hebben de zussen Amy, Shelley en Lisa Vol niet stilgezeten.

Het drietal heeft de laatste jaren met talloze optredens op tv, radio en in het land vele muziekliefhebbers overtuigd van de magie die ontstaat zodra ze samen zingen. Met als meest in het oog springende moment hun deelname aan tv-programma De Beste Zangers. Hun cover van Emeli Sandé’s Clown ontroerde via tv, iTunes (een nummer 1-positie) en YouTube miljoenen luisteraars, waaronder de originele uitvoerende.

Debuutalbum We Got This
O’G3NE brengt 30 september hun langverwachte debuutalbum ‘We Got This’ uit. Op 8 compleet nieuwe poptracks, met als bonus de eerder uitgebrachte single ‘Take The Money And Run’, laten de drie zussen horen dat zij vocaal tot de Nederlandse top behoren.

De 8 fraaie popliedjes zijn door diverse nationale, maar ook internationale auteurs geschreven. Het album werd in Londen geproduceerd door het duo Aerials, dat momenteel in Engeland hard aan de weg timmert. Op het album wordt swingend uptempo werk gemixt met ontroerende ballads, waarbinnen de veelgeprezen meerstemmige zang van de zussen centraal staat. De nieuwe single van O’G3NE ‘Loved You First’ door hier te klikken.

Uitverkochte Theatertour Three Times A Lady
Gelijktijdig met de albumrelease, start O’G3NE de inmiddels zo goed als uitverkochte theatertour Three Times A Lady. De theatershow brengt de zussen naar ruim 40 theaters door het hele land en zal te zien zijn van eind september tot en met maart 2017. Het toont aan hoe populair O’G3NE in korte tijd is geworden.

Boekingen in het land
Natuurlijk blijft O’G3NE ook te boeken in het land als de vocale verrassing op uw bedrijfsfeest of festival.

Neem gerust contact op met ons kantoor voor informatie en/of de boekingsmogelijkheden.
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor