Boek een artiest

Moet de zaal echt op z’n kop?

Dan moet je Van Geeft ‘M pakken!

Van Geeft ‘M is de naam. Twee razend enthousiaste muzikanten. Opgegroeid in Ameland en daar muzikaal groot geworden in de lokale brassband, een bruiloftsband en nog wat andere orkesten. De eilandcultuur hoor je terug in hun muziek. Marijn Oud en Sander Metz weten wat een feest bouwen is. Dat zit in hun dna.

Van café tot feesttent
Slechts gewapend met gitaar, bassdrum en accordeon zetten ze elke zaal op z’n kop. De twee geven werkelijk alles. Het plezier spat er vanaf. Niemand die daar koel onder blijft. Dat blijkt elke keer weer, of ze nou optreden in een café of dorpshuis of in een grote feesttent. Met hun Nederlands- en Engelstalige repertoire en hun onweerstaanbare energie raken ze jong en oud.

Beluister ze even
Logisch dat ze graag geziene gasten zijn bij Omroep Fryslan, Radio 2, Radio NL, Oranje TV. Ook waren ze al in tv-programma’s te bewonderen. Beluister ze even via Spotify of iTunes. Of kijk even naar hun nieuwe clip op YouTube:

Aantrekkelijk geprijsd
Aangezien Van Geeft ‘M maar met z’n tweeën zijn – hoewel je dat misschien niet zou denken als je ze hoort – is de prijs voor een optreden extra aantrekkelijk

Neem gerust contact met ons op voor informatie en boekingsmogelijkheden.

theo@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

 

decor