Boek een artiest

Mag ik dan bij jou

Nieuwe single Jeroen van der Boom Mag ik dan bij jou anderhalf uur na release op nummer 1!!!

Na het gigantische succes van De Toppers concerten in de Amsterdam ArenA heeft Jeroen van der Boom besloten om het nummer Mag ik dan bij jou op single uit te brengen. Tijdens de vijf uitverkochte concerten zong Jeroen dit prachtige nummer voor maar liefst 340.000 bezoekers. Iedere avond werd Jeroen luidkeels bijgestaan door het uitzinnige publiek, dat duidelijk ontroerd was.

Zo groots en meeslepend als een optreden in een uitverkocht stadion kan zijn, Jeroen van der Boom heeft bij deze laten zien dat je in een uitverkochte en kolkende ArenA ook succesvol kan zijn met een klein en intiem liedje. Claudia de Breij, die Mag ik dan bij jou schreef en eerder zong, uitte haar bewondering op Twitter voor haar collega. ‘Ze vond het ongelooflijk,’ laat Jeroen weten. ‘Ze vroeg ook of ik er van genoot. En ja, dat deed ik. Het was heel bijzonder. Dat zo’n klein liedje zo uitpakt in een stadion, is enorm genieten.’

Donderdagavond 4 juni werd het nummer Mag ik dan bij jou op ITunes geplaatst vanwege de grote en aanhoudende vraag van het publiek om het nummer op single uit te brengen. Slechts anderhalf uur na het online zetten van zijn nieuwe single Mag ik dan bij jou heeft Jeroen van der Boom een nummer 1 notering op ITunes te pakken. Een unicum voor een Nederlandse artiest. Het is de eerste keer dat een Nederlandstalige single de nummer 1 status op ITunes behaalt in zo’n korte tijd.

Wilt u het nummer live horen? Boek Jeroen dan nu voor uw evenement, festival of andere gelegenheid!

Neem gerust contact op met ons kantoor voor informatie en/of de boekingsmogelijkheden.
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930
Kantoor Terneuzen 0115-611387

decor