Boek een artiest

JOHN WEST GAAT VOOR ZOMERHIT 2021

De splinternieuwe single ‘DANS’ van John West heeft alle ingrediënten in huis om bekroond te worden met de titel: ZOMERHIT 2021. Alles, werkelijk alles is uit de kast gehaald om de liefhebbers van de Nederlandstalige muziek te trakteren op een heerlijk dansbaar vrolijk, zomers pareltje dat z’n weerga niet kent. Emile Hartkamp heeft z’n handtekening gezet als tekstschrijver én ontwerper van de muziek. John Dirne heeft het geheel vervolgens geproduceerd.
Na het grote succes van z’n vorige zomersingle ‘Je Raakt Me Zo’ nu het zomerse vervolg. Een dansbare track die het ook zeker op TikTok goed zal gaan doen. Dit jaar verschijnt de single op John zijn verjaardag!

De single wordt ondersteund door een prachtige videoclip waarin een speciale Graffiti Wall en een splashing slagwerkgroep voor bijzondere beelden zorgen.

John West is al jaren een van de meest geboekte en gestreamde Nederlandse artiesten en staat garant voor feest. Vanaf nu te horen en zien op alle muziekplatforms en te zien op Youtube en de social mediakanalen van John West. Laat de zomer maar komen ….. en dans!

Neem gerust contact met ons op voor informatie en boekingsmogelijkheden.
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor