Boek een artiest

Flora-Holland-Euro-Entertainment1.jpg

Flora Holland Naaldwijk

Sinds deze week zijn de eerste medewerkers bij FloraHolland Naaldwijk succesvol aan de slag met Voice. Voice-technologie wordt toegepast bij de distributie van bloemen en planten.

Informatie over de te verdelen bloementransactie wordt niet meer via papier gedeeld met de distributiemedewerker, maar door middel van gesproken tekst. De medewerker krijgt zijn instructies via een koptelefoon en kan via een microfoontje ook reageren. Voice maakt in de sturing van het werkproces verbeteringen mogelijk. Resultaat is een betere kwaliteit van werken, met een lager foutenpercentage.

Naaldwijk is de eerste vestiging van FloraHolland die gaat werken met Voice. Deze primeur werd feestelijk gevierd met als gastheer BN’er Gaston Starreveld, dé voice van Nederland. Timo Huges, algemeen directeur van FloraHolland, bestuurde een elektrotrekker en liet zich met Voice instrueren bij het ophalen van drie symbolische voorwerpen, waaronder een ‘Voice-gecertificeerd’ T-shirt, een terminal en een headset. Timo Huges overhandigde de voorwerpen uiteindelijk aan één van de medewerkers die over is gegaan op Voice. De ‘voice’ was in dit geval Gaston Starreveld.

decor