Boek een artiest

Event on Site

Feestelijk nieuws voor uw bedrijf

Gaat u een bedrijfsfeest organiseren? Dan hebben we fantastisch nieuws voor u!

U heeft een budget vastgesteld en daarbinnen wilt u zoveel mogelijk leuke dingen organiseren. Een feestelijke ambiance, artiesten, een band, entertainment, catering, noem maar op. Maar de kosten voor de locatie, bedienend personeel en dergelijke zijn fors. Deze posten worden sinds vorig jaar namelijk fiscaal extra zwaar belast. Zonde van het geld natuurlijk! En zonde van uw leuke ideeën!

Euro Entertainment en Teatro Productions hebben de oplossing in huis om deze kosten te vermijden: Event on Site. U houdt uw bedrijfsfeest dan op uw eigen locatie, in uw eigen pand. Wij zorgen ervoor dat uw feest er niet minder spectaculair en spraakmakend om wordt!

Wat houdt Event on Site in?
Wij toveren uw kantine, hal, loods of een andere bedrijfsruimte om in een oogverblindende feestzaal. Met een stijlvolle aankleding, gezellige zitjes, sfeervolle lichteffecten, een podium, dansvloer, geluidsinstallatie, noem maar op. U herkent uw eigen bedrijfsruimte niet meer!
Event on Site is flexibel en toepasbaar in elke ruimte, of u nu zestig, honderd of vijfhonderd gasten verwacht. Euro Entertainment en Teatro Producties hebben hiervoor alles zelf in huis. Dat maakt het extra aantrekkelijk. Financieel en organisatorisch. U heeft één aanspreekpunt. Ook de catering, artiesten, bands en ander entertainment zijn bij ons in professionele handen.

Bekijk het filmpje!
Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, bekijkt u even dit filmpje:

 

Graag vernemen we of u hierin geïnteresseerd bent met het oog op uw bedrijfsfeest. We hopen hierover binnenkort contact met u op te nemen. Als u nu al meer informatie wilt, belt u ons dan gerust.

Met Event on site haalt u veel meer uit uw feestbudget!

Met feestelijke groet!

Wil Faro, Paul van Beest , Theo Woudstra, Jelle ten Broeke namens Euro Entertainment & Teatro Producties

Event on Site

Voor Event on Site toveren wij uw bedrijfshal om in een spectaculaire feestlocatie. Met Event on site haalt u veel meer uit uw feestbudget!

button_telefoon

button_boeken