Boek een artiest

Euro Entertainment nu een viermansformatie!

Maak kennis met onze nieuwe collega: Roy Koops

Euro Entertainment heeft begin juli een nieuwe collega welkom geheten: Roy Koops. Met hem erbij zijn we nu vier man sterk.

Roy is 43 jaar jong en heeft in het verleden commerciële en managementfuncties vervuld bij bedrijven in onder meer de foto/video- en telecommunicatiemarkt. Zijn grote passie ligt al zijn hele leven bij muziek, theater en amusement.

Dat blijkt ook wel. Al jaren is hij voorzitter van Music All Enschede. Hij zingt en speelt ook mee in producties en doet er het nodige aan marketing en sales.
Roy: “Je kunt wel zeggen dat ik van mijn passie nu mijn werk ga maken. Een mooie stap. Ik heb er enorm veel zin in.”

Meelopen en ervaring opdoen
De eerste maanden zullen voor hem vooral in het teken staan van meelopen, achter de schermen kijken en kennismaken met relaties. Roy: “Ik leer graag van Paul, Wil en Theo. Per slot van rekening is het geen vak waar een kant-en-klare opleiding voor bestaat. Je moet het toch vooral door ervaring in de vingers krijgen. Daarnaast ben ik ook van plan mijn eigen netwerk aan te spreken.”

Meer betekenen in event-markt
Nu de economie weer in de lift zit neemt ook het aantal boekingen weer toe. Bovendien schieten de festivals en evenementen als paddestoelen uit de grond. Roy: “Je leeft niet om te werken, je werkt om te leven. Mensen willen in hun vrije tijd leuke dingen beleven, er is veel behoefte aan events en verrassende programma’s. Ik denk dat er voor Euro Entertainment in die markt nog veel kansen liggen, zeker hier in het oosten.”
Best kans dat u Roy dus aan de lijn krijgt als u ons belt. Of dat hij u eens belt om kennis te maken.

Rest ons u nog een fijne vakantie te wensen!

Het team van Euro Entertainment:
Paul van Beest, Wil Faro, Theo Woudstra, Roy Koops.

Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor