Boek een artiest

Simon Keiser Boeken

Eerste single Simon Keizer: “Ik Zeg Het Te Weinig”

Na een lange adempauze waarin Simon Keizer de tijd en ruimte heeft genomen om tot zichzelf te komen, komt Simon nu met nieuwe muziek en kondigt een theatertour aan!

Zijn single “IK ZEG HET TE WEINIG”, kwam tot stand in samenwerking met zijn vele Instagram volgers. Via een poll op zijn Instagram uitzendkanaal werd Simon gewezen op de wens voor een lied over vriendschap. Al schrijvende voelde hij hoe sterk het liedje werd en nam het uiteindelijk dan ook op in de studio. Via deze link kun je “IK ZEG HET TE WEINIG” beluisteren en je inschrijven voor zijn persoonlijke nieuwsbrief: http://simonkeizer.link/bio

Inmiddels heeft hij al een flinke hoeveelheid zeer persoonlijk geladen repertoire voor release later klaarliggen.

In zijn nieuwe theatertour”Ruimte”krijgen de nieuwe liedjes uiteraard alle aandacht maar is er ook ruimte voor de bijbehorende verhalen. Simon zal dan ook in een vertellende rol te zien zijn, zoals in 2016 al eens- tijdens een soloprogramma- het geval was. “Het zal als thuiskomen voelen om weer in een ruimte, in een intieme theatersetting, mijn muziek te brengen en mijn verhaal te komen vertellen. Ik kan niet wachten…!”

Neem gerust contact met ons op voor informatie en boekingsmogelijkheden.
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Enschede 053-4325371
Kantoor Heerenveen 0513-688930

decor