Boek een artiest

Een online dorpsfeest – in plaats van stilzitten tot volgend jaar!

Een feestelijk en betaalbaar alternatief!
Langzamerhand lijkt ons leven stap voor stap weer wat te normaliseren, maar een ‘normale zomer, met een rijk gevulde evenementenkalender, zal het in 2021 nog niet worden. Toch hoeven organisatoren van dorpsfeesten hun plannen niet weer een jaar vooruit te schuiven. Er is een alternatief, waarmee ze hun publiek toch een feestelijke ervaring kunnen bezorgen: een online dorpsfeest, compleet met live muziek, acts en activiteiten voor elke leeftijdsgroep.

Online dorpsfeest: dé hit van 2021
Bij een online dorpsfeest zit het publiek thuis achter de computer, tablet of televisie. Het publiek kan niet alleen passief genieten, maar ook interactief meedoen met het programma. Euro Entertainment heeft het concept samen met partners uitgewerkt. In de basis bestaat het uit een matinee of avondprogramma van 90 minuten met live-muziek van een band of duo plus een reeks andere activiteiten, een pubquiz en een bingo voor kinderen of ouderen.

Het programma van een online dorpsfeest is geheel naar uw eigen wensen en ideeën in te vullen en uit te breiden.
Euro Entertainment zorgt voor de professionele basis:
– complete technische facilitering en ondersteuning;
– 90 minuten livemuziek;
– licht en geluid;
– multicamera set-up en
– HD kwaliteit livestream op Youtube, Facebook of website

Wij helpen u om het professioneel aan te pakken
Naast technische ondersteuning en boeking van artiesten denken we graag met u mee om het professioneel aan te pakken en de vaart erin te houden. Beschikt u zelf over een vlotgebekte presentator of moeten wij er een leveren? Een passend decor nodig? Hulp gewenst bij fondsenwerving of bij het ontwikkelen van promotiemateriaal? Betaalde toegang of gratis toegang? We staan voor u klaar met een schat aan expertise.

Betaalbaar maatwerk
Een online dorpsfeest is maatwerk. Daarom hanteren we geen standaardprijzen, maar gaan we liever met u om tafel zitten om te horen welke ideeën en wensen u voor het programma heeft. Op basis daarvan komen we dan met een heldere offerte. Van één ding kunt u al verzekerd zijn: de prijs is alleszins betaalbaar!

Van ‘online’ naar live met publiek
Ten slotte nog het volgende, wat u vast en zeker moet aanspreken. Mochten de coronamaatregelen zo versoepeld zijn dat uw evenement toch ‘fysiek’ doorgang kan vinden, dan kunt u het hele online programma inclusief artiesten omzetten naar een echte live-act met publiek erbij. Een extra prettige zekerheid!

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op om een afspraak te maken – online of in een coronaproof omgeving. En uiteraard geheel vrijblijvend.

Op een feestelijk evenement om naar uit te kijken!

Neem gerust contact met ons op voor informatie en boekingsmogelijkheden.
info@euro-entertainment.nl
Kantoor Heerenveen, Theo Woudstra 0513-688930
Kantoor Enschede, Paul van Beest, Wil Faro 053-4325371

 

decor