Boek een artiest

Wulf

ARTIESTEN
Wulf

Lieuwe Albertsma, ook wel bekend als Wulf, is een gepassioneerde singer-songwriter vol talent en onmiskenbaar charisma. Met maar liefst zeven Top 40-hits op zijn naam, is Wulf o.a. de featuring vocal op “Summer on You” met Sam Feldt en Lucas & Steve uit 2016.

In 2017 tekent Wulf zijn eerste deal bij het label 8ball Music. Met succes werd zijn debuutsingle “Mind Made Up” uitgebracht: de single stond 15 weken in de Nederlandse Top 40 en heeft in…

Artikelnummer: 2638 Categorieën: , ,

Lieuwe Albertsma, ook wel bekend als Wulf, is een gepassioneerde singer-songwriter vol talent en onmiskenbaar charisma. Met maar liefst zeven Top 40-hits op zijn naam, is Wulf o.a. de featuring vocal op “Summer on You” met Sam Feldt en Lucas & Steve uit 2016.

In 2017 tekent Wulf zijn eerste deal bij het label 8ball Music. Met succes werd zijn debuutsingle “Mind Made Up” uitgebracht: de single stond 15 weken in de Nederlandse Top 40 en heeft inmiddels meer dan 30 miljoen streams alleen al op Spotify. Na dit grote succes bracht Wulf “All Things Under The Sun” uit. Dit was in het voorjaar van 2018 de meest gedraaide single op de Nederlandse radio. De single stond uiteindelijk 21 weken in de Nederlandse Top 40.

In 2019 bracht Wulf zijn album “This Is Wulf” uit, waarop naast voornoemde singles o.a. ook hits als “Switching Gears” en “Front Row Ticket” staan. Ook zijn duet met Miss Montreal “Scared Of Love” is op het album terug te vinden. In 2020 wordt Wulf gevraagd mee te doen aan “Beste Zangers” en brengt hij nog een tweetal singles uit: het gevoelige “Half Of What You Do” en het steviger “Lonely Door”, gevolgd door zijn single “I’m Not Going Anywhere” begin 2021.

In mei van datzelfde jaar verzorgt Wulf samen met (o.a.) Afrojack de interval-act op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

Ook heeft Wulf in de zomer van ’21 een nieuwe succesvolle samenwerking: de single “Okay” met DJ/Producer Nicky Romero en aanstormend talent Marf, inmiddels ook goed voor ruim 18 miljoen streams. Wulf sluit het jaar 2021 af met een ‘guitly pleasure”, namelijk een kerstsong “Xmas Time”!

In 2022 bracht Wulf weer nieuwe muziek uit, o.a. de single “Know That I’m Here” is een aanloop naar zijn EP “Restart” later dat jaar. Een nieuwe collab met Marf zorgt ook in 2022 voor een nieuwe hit: de release van Marf & Wulf “Somebody To Love” een feit Eind 2022 laat Wulf zich weer van zijn gevoelige zien in een duet met Cara Melin, het prachtige “Weak In The Knees” krijgt aardig wat airplay bij o.a. Radio2.

Voor 2023 wil Wulf zich vooral focussen op mooie live-shows, waarbij zijn band ook is uitgebreid en richt hij zich op het schrijven van nieuwe muziek zowel met als voor anderen.

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor