Navigation
.
Beschrijving

Willem Reimers boeken?

Wilt u Willem Reimers boeken? Klik dan hier boven op de rode knop "Nu Aanvragen".

Willem Reimers direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Willem Reimers (1947) is oprichter/eigenaar van Reimers Hotel Consultancy. Hij is gepokt en gemazeld in de hotellerie. Na cum laude geslaagd te zijn op de staatlich annerkannte Privatschule in Bad Reichenhall (BRD), tegenwoordig de Steigenberger Hotelfachschule begon zijn carrière in Zwitserland: Arosa Kulm Hotel, Seiler Hotels Zermatt, Buergenstock Hotels en Grand Hotel Beau Rivage in Interlaken.

In 1973 keerde Reimers terug naar Nederland. Hij startte bij het Strandhotel Prinses Juliana op Texel en transformeerde dit hotel in acht jaar van een seizoensbedrijf tot een jaarbedrijf. Daarna was hij drie jaar F&B-manager bij Novotel Amsterdam en directeur van Novotel Schiedam (138 kamers). Hierna was hij directeur Sofitel Den Haag (144 kamers) en negen jaar directeur Novotel Amsterdam (611 kamers). Tenslotte sloot hij zijn aktieve hotelcarrierre af als directeur van The Grand (vijf sterren de luxe hotel met 180 kamers en 19 vergaderzalen).

In 2005 richtte hij Reimers Hotel Consultancy op. Hij werkte succesvol samen met Herman den Blijker en David Crouwel. Hij is sinds 2007 co-presentator van het succesvolle tv-programma “Herrie in het hotel”. Reimers verzorgt bedrijfstrainingen. Deze trainingen zijn zeer specifiek horeca gebaseerd voor niet horecabedrijven. Reimers is getrouwd en heeft twee zonen 1 kleinzoon en twee kleindochters.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 3550,-

Aanvraag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Ramon Beuk

Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...

Monique Smit

Monique Smit presenteert al vijf jaar het populaire TV programma Kids Top 20 ook was ze te zien als presentatrice van het nieuwe programma 'Mijn Vader Is De Beste'.
In 2008 debuteerde Monique als zangeres met het album Stel Je Voor, in 2010 gevolgd door het album Verder. Van beide albums verschenen meerdere singles.

Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om iets te gaan maken voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftij...

Herman den Blijker

Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...

Kim-Lian

Kim-Lian, geboren in Nederland, komt uit een zeer muzikale familie en heeft daarmee de entertainment met de paplepel ingegoten gekregen. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal haar eerste singels en albums uit, waarmee ze een aantal hits scoorde en talloze optredens verzorgde in zowel binnen- als buitenland.

Na de vooropleiding aan de Amsterdamse particuliere Toneelschool kreeg ze verschillende rollen in TV series waaronder Kees & Co (RTL...

Jacques d’Ancona

Jacques d'Ancona: Journalist / criticus / presentator / tv-persoonlijkheid. Geboren in Groningen, gespecialiseerd in het wijde gebied van entertainment, theater, show en cabaret. Schrijft daarover in zijn krant: 'Het Nieuwsblad Van Het Noorden'. Volgt de ontwikkelingen van jonge aankomende cabaretiers op festivals, in cafes en achterzaaltjes: zowel als de grote premieres in Amsterdam, Londen en New York. Werd nationaal bekend als juryvoorzitter i...

Sandra Ysbrandy

Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...

Gordon

Gordon is de jongste in een groot gezin van marktkooplieden uit Amsterdam-Noord. Het was vanzelfsprekend dat Gordon ook op de markt zou gaan staan. Maar hij heeft een andere droom: zanger worden. Via het circuit van talentenjachten werkt hij zich langzaam omhoog.

Bij de Soundmixshow verliest hij op een haar na, en ook bij het Nationaal Songfestival valt hij net buiten de boot. Wel krijgt hij een platencontract, en met het door John Ewbank ges...

Erik Hulzebosch

Erik was voor zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo'n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht.

Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker. Erik is altijd al een publiekslieveling gewe...

Dolf Jansen

Cabaretier, presentator, muziekliefhebber, liedjesschrijver, marathonloper (2.29 h), schrijver, columnist en (ooit) criminoloog. Dolf Jansen is het allemaal – en gek genoeg is het een logisch geheel. Ik heb Dolf leren kennen als een zeer betrokken en geïnteresseerd presentator van Vara Laat (dat later Vara Live werd) - die volgens mij alleen maar zo snel praat om zijn eigen gedachten bij te kunnen houden.

In tegenstelling tot een hoop andere b...

Rene Pluijm

Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...

Wat klanten over ons zeggen

9.2
Back to top