Boek een artiest

Virus

ARTIESTEN
Virus

Virus is een top 100 coverband uit Friesland.

Alle muzikanten hebben met veel plezier in diverse bands gespeeld en gezongen. De band is opgericht in 2005 en weet sindsdien van ieder feest een waar topfeest te maken! Met hun aanstekelijke repertoire en enthousiastme is uw feest bij voorbaat geslaagd.

De band is opgericht in 2005 en bestaat uit 6 ervaren muzikanten. Op front een fantastische zangeres.
en zanger Krijn Jacob Dijkstra (voorhe…

Artikelnummer: 1218 Categorieën: , , , ,

Virus, opgericht in het schilderachtige Friesland in 2005, is niet zomaar een top 100 coverband; het is een muzikale belevenis die van ieder feest een waar spektakel maakt. De band bestaat uit zes ervaren muzikanten, met aan het front een fantastische zangeres en zanger Krijn Jacob Dijkstra, voorheen bekend van Die Twa. Samen vormen ze een muzikale kracht die garant staat voor een onvergetelijke ervaring.

Met een breed allround top 100 repertoire is Virus uitermate geschikt voor diverse evenementen, waaronder bruiloften, dorpsfeesten, feesttenten en bedrijfsfeesten. De band onderscheidt zich door een scala aan recente hits en krachtige klassiekers van artiesten als Adele, Pharrel Williams, Snow Patrol, Guns ’n Roses, De Dijk, Blof en Andre Hazes. Deze nummers worden met hartstocht gespeeld en ontvangen, waardoor Virus een onmisbare toevoeging is voor elk evenement.

De ervaren muzikanten van Virus begrijpen dat elk feest uniek is en weten daarom van iedere gelegenheid een echt topfeest te maken. Hun aanstekelijke repertoire en enthousiasme garanderen een geslaagd feest, waarbij het publiek niet stil kan blijven staan. Het is niet slechts een optreden, maar een interactieve ervaring waarbij het feestvieren centraal staat.

Virus wordt regelmatig gevraagd voor diverse gelegenheden, waaronder dorps-, bedrijfs- en personeelsfeesten, trouwerijen, festivals, verjaardagen en andere evenementen. Boek deze act en laat je “besmetten met VIRUS”, waarbij de muzikale energie en feestvreugde als een onstuitbare golf over je evenement spoelen. Maak je klaar voor een muzikaal avontuur waarbij Virus de perfecte infectie is die je feest naar ongekende hoogtes tilt!

Prijsindicatie
Vanaf € 2195,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor