Boek een artiest

Vince Smix

ARTIESTEN
Vince Smix

Vince Smix is de perfecte DJ én entertainer voor festivals, kermissen, bedrijfsfeesten, bruiloften of boekingen in clubs en feestcafés. Deze jonge allrounder komt met een verfrissende energieke set met een breed repertoire aan genres. Hij mixt met alle gemak de ene all-time favourite in de hits van nu en switcht van die bekende oude guilty pleasures naar echte feestknallers. Zijn microfoon-gebruik is on point, zijn set is altijd up-to-date en zij…

Artikelnummer: 3219 Categorieën: , ,

Vince Smix is de perfecte DJ én entertainer voor festivals, kermissen, bedrijfsfeesten, bruiloften of boekingen in clubs en feestcafés. Deze jonge allrounder komt met een verfrissende energieke set met een breed repertoire aan genres. Hij mixt met alle gemak de ene all-time favourite in de hits van nu en switcht van die bekende oude guilty pleasures naar echte feestknallers. Zijn microfoon-gebruik is on point, zijn set is altijd up-to-date en zijn draaistijl is snel en loepzuiver.

Zodra Vince Smix achter de draaitafels staat neemt hij jou mee in een avondvullende rollercoaster vol met heerlijke muziek! Door zijn ervaringen in de cafés op jongerenvakantie bestemmingen, festivals als 7th Sunday, SMÈRRIG Koningsdag en WiSH Outdoor, kermissen en nog vééél meer weet hij hoe je de juiste ambiance kan neerzetten. Vince Smix komt quality time bezorgen voor jezelf, jouw vrienden én al je bezoekers!

Handjes in de lucht, voetjes van de vloer en luidkeels meezingen zijn dé bijwerkingen die komen kijken bij een set van deze man!

Prijsindicatie
Vanaf € 595,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor