Navigation
.
Beschrijving

Verlichte Dansvloer led boeken?

Wilt u Verlichte Dansvloer led boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Verlichte Dansvloer led direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Een verlichte dansvloer huren betekend dat u van uw feest in één klap een dansspektakel maakt. Met een verlichte dansvloer haalt u de sfeer van Saturday night fever in huis.

En of u nu een geheel aangeklede feestlocatie wilt, of alleen de verlichte dansvloer als trendy eyecatcher: een verlichte dansvloer huren verhoogt de feestvreugde en laat een onvergetelijke indruk achter op u en uw gasten. Een verlichte dansvloer huren betekend feest!

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 1150,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

In tegenstelling tot het vlak LED type is de toplaag van dit type dansvloer transparant. Men kan dus de LED's zien waardoor patronen zichtbaar worden. Onze dansvloeren zijn absoluut veilig voor elke ondergrond dankzij de dikke rubberen strips aan de onderkant van de delen.

De gebruikte verlichting geeft een heldergekleurd lichtschijnsel. Op iedere vierkante meter fonkelen twintig lichtpunten in vier kleuren. Omdat dit type verlichte dansvloer ...
Een podiumtrailer huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normaal podium. Concerten, optredens, modeshows: de podiumtrailer is geschikt voor bijna ieder evenement. Verschillende afmetingen zijn mogelijk, tevens is het mogelijk om een podiumtrailer met een kleedruimte en een keukentje bij te huren.

De podiumtrailer heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normaal podium. Concerten, optredens, modeshows: de podiumtrai...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top