Boek een artiest

Vangrail

ARTIESTEN
Vangrail

Vangrail mag met recht de formatie van de bekendste hits genoemd worden. De band staat garant voor een overvloed aan muzikaliteit, waarbij interactie hun tweede natuur is. Dit alles wordt gepresenteerd door frontman en de uit het hout gesneden zanger en entertainer Raynaud, die feilloos elke show op stelten weet te zetten. Van inhaken tot met je vuist in de lucht meeschreeuwen alsof je leven ervan afhangt. Met gepaste special effects en een geïnt…

Artikelnummer: 229 Categorieën: , , ,

Vangrail mag met recht de formatie van de bekendste hits genoemd worden. De band staat garant voor een overvloed aan muzikaliteit, waarbij interactie hun tweede natuur is. Dit alles wordt gepresenteerd door frontman en de uit het hout gesneden zanger en entertainer Raynaud, die feilloos elke show op stelten weet te zetten. Van inhaken tot met je vuist in de lucht meeschreeuwen alsof je leven ervan afhangt. Met gepaste special effects en een geïntegreerde videowall is deze vijfling klaar om met hun nieuwe show iedere tent, zaal of festivalweide plat te spelen.

Voor de echte muziekminnaars onder ons tourt Vangrail met de XXL show. Met als aanvulling een percussionist, trompettist, trombonist en saxofonist. Zo word je van de ene muzikale verbazing in de andere meegesleurd, tot een hoogtepunt waar nog heel lang over gesproken zal worden.
Hits die thuishoren in de Top2000 komen tijdens een show van Vangrail in een sneltreinvaart voorbij. Van Bon Jovi tot Hazes en van Queen tot Billy Joel met een stevige vangrail saus om van te watertanden.

Vangrail speelde in 2015 live voor de NOS tijdens de opening van de Tour
De France, speelde onder andere bij Radio 538, 3FM, AVROTROS muziekcafé en 100% NL en was live te zien bij Omroep MAX. Vangrail won een Party Award voor beste live band en trok als eerste reproducerende hitmachine een volle bak in Afas live.

Op dit moment dendert de Vangrail trein door in binnen- en buitenland met zo’n 100 shows per jaar van bedrijfsfeest tot festival. Daarbij opgeteld de muzikaliteit en meer dan 1200 shows in de benen, maakt Vangrail simpelweg een schot in de roos.

Prijsindicatie
Vanaf € 5750,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor