Boek een artiest

Stageline

ARTIESTEN
Stageline

Stageline bestaat uit 5 zeer gedreven en ervaren topmuzikanten en dito geluids- en lichttechnici die weten hoe je een feest moet ( op ) bouwen!! Stageline wil het hele publiek, dus IEDEREEN, zien gaan ’als een malle’!

De klassiekers, rock, top 40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem via stadion-rock naar Hollandse meezingers, tot DANCE . . .Stageline speelt ze allemaal! Stageline is niet voor niets de VETSTE band, vooral omdat het publie…

Artikelnummer: 230 Categorieën: , , , , ,

Stageline is een bruisende formatie bestaande uit vijf uiterst gedreven en ervaren topmuzikanten, ondersteund door even bekwame geluids- en lichttechnici die als geen ander weten hoe ze een feest moeten neerzetten! Stageline heeft als missie om iedereen in het publiek, werkelijk iedereen, los te zien gaan ‘als een malle’!

Of het nu gaat om tijdloze klassiekers, opzwepende rock, de nieuwste hits uit de top 40, emotionele ballads, uitdagende feestnummers, van intieme melodieën tot stadionrock en van Hollandse meezingers tot opzwepende DANCE… Stageline speelt het allemaal! De band onderscheidt zich als de ultieme sensatie, vooral omdat het publiek altijd krijgt wat het wil, en zelfs nog meer!

Van Black Eyed Peas en Nicki Minaj tot Hazes en Queen, van Meeuwis tot Snoop Dogg, en een reis via AC/DC naar de opzwepende klanken van de jaren negentig Happy-Hardcore, dit is slechts een kleine greep uit het uitgebreide en knallende repertoire van Stageline!

Wat Stageline echt uniek maakt, is hun vermogen om de nieuwste hits naadloos te integreren in hun brede repertoire, en dat altijd op een verrassende manier! Interactie met het publiek staat hoog in het vaandel, waardoor elke show niet alleen een optreden is, maar een gedeelde ervaring waarbij het dak er gegarandeerd afgaat!

See y’all on Stage!

Prijsindicatie
Vanaf € 3475,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor