Boek een artiest

Soulm3n

ARTIESTEN
Soulm3n

Soulm3n is een muzikaal trio dat een avond vol klassiekers en hedendaagse tophits brengt. David Gonçalves, Clayton Peroti en Urvin Monte schakelen moeiteloos over van oude Motown hits van The Jackson 5 en Marvin Gaye naar discoklassiekers van Earth, Wind & Fire. Ook de bekende hits uit de jaren 90 komen voorbij zoals ‘The Power’ van Snap! en Haddaway’s ‘What Is Love’. Daarnaast kunnen de heren van Soulm3n ook gemakkelijk de hits van Bruno Mars, R…

Artikelnummer: 1437 Categorieën: , , ,

Soulm3n is een muzikaal trio dat een avond vol klassiekers en hedendaagse tophits brengt. David Gonçalves, Clayton Peroti en Urvin Monte schakelen moeiteloos over van oude Motown hits van The Jackson 5 en Marvin Gaye naar discoklassiekers van Earth, Wind & Fire. Ook de bekende hits uit de jaren 90 komen voorbij zoals ‘The Power’ van Snap! en Haddaway’s ‘What Is Love’. Daarnaast kunnen de heren van Soulm3n ook gemakkelijk de hits van Bruno Mars, Robin Thicke, Justin Timberlake en Pharrell Williams coveren. Door de geweldige uitvoering van alle tracks zal je zelfs vergeten van wie het origineel was!

Soulm3n is niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Gillende dames (én heren) zijn geen uitzondering bij een optreden van Soulm3n. David, Clayton en Urvin beschikken over geweldige stemmen, de looks en de juiste danspasjes. Door de internationale allure en sterke live performance is Soulm3n een topact die niet kan ontbreken op jouw event.

Je kent Soulm3n onder andere van spetterende optredens op Dutch Valley, het Spiegelgracht Concert in Amsterdam en de ochtendshow van Giel Beelen.

Prijsindicatie
Vanaf € 2995,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor