Boek een artiest

Sieneke

ARTIESTEN
Sieneke

Wie kent Sieneke niet? De altijd goedlachse zangeres is een begrip in de vaderlandse showbizz. Op het podium en op televisie is ze een graag geziene gast. Als kind was ze altijd al bezig met dansen en zingen. Ook toen had ze al een enorme liefde voor het Nederlandstalige lied. Met haar stem wist Sieneke mensen in de harten te raken. Ze werd regelmatig gevraagd voor optredens in het land. Tijdens een feestje in Dordrecht werd Sieneke ontdekt door …

Artikelnummer: 220 Categorieën: , ,

Wie kent Sieneke niet? De altijd goedlachse zangeres is een begrip in de vaderlandse showbizz. Op het podium en op televisie is ze een graag geziene gast. Als kind was ze altijd al bezig met dansen en zingen. Ook toen had ze al een enorme liefde voor het Nederlandstalige lied. Met haar stem wist Sieneke mensen in de harten te raken. Ze werd regelmatig gevraagd voor optredens in het land. Tijdens een feestje in Dordrecht werd Sieneke ontdekt door Marianne Weber, die zich vanaf dat moment voor lange tijd over haar carrière ontfermde.

In tegenstelling tot de mannelijke tegenhangers zijn er in de afgelopen jaren weinig vrouwen landelijk doorgebroken in het Nederlandstalige populaire genre. Misschien zijn ze wel op één hand te tellen. De absolute koningin blijft Mary Serveas, die als de Zangeres zonder Naam, een legende werd. In haar voetsporen volgde Corry Konings en wat later Marianne Weber. Zij wisten met hun volkse muziek en opvattingen een miljoenen publiek te raken. Ze werden onderdeel van de identiteit van alle Nederlanders.

Prijsindicatie
Vanaf € 2495,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor