Boek een artiest

ROXX

ARTIESTEN
ROXX

ROXX Waar muziek & passie samenkomen

Stap in het nieuwe muziektijdperk met ROXX! Zes maestro’s in de muziek, afkomstig uit drie legendarische bands, bundelen krachten voor een unieke en onvoorspelbare muzikale reis.

Met decennia aan ervaring, transformeert ROXX klassiekers en huidige hits in hun eigen onvergetelijke sound. Van kermistenten tot grandioze pleinen- kortom alle feesten; ze zullen iedere locatie in extase brengen.

ROXX Meer dan een Band
Dit is waar muziek en passie samenkomen. Elk bandlid van ROXX komt met zijn eigen rijke achtergrond en unieke identiteit, je maakt kennis met multi-instrumentalisten. Dit is méér dan muziek. Dit is een beleving, een ervaring, een sensatie!

ROXX biedt een grensverleggende ervaring waar muziek en passie elkaar ontmoeten. Deze unieke formatie, bestaande uit zes meesters in de muziek afkomstig uit drie legendarische bands, betreedt het nieuwe muziektijdperk. Hun gezamenlijke krachten resulteren in een onvoorspelbare en memorabele muzikale reis.

Met tientallen jaren aan gezamenlijke ervaring hebben de leden van ROXX het vermogen om zowel klassiekers als hedendaagse hits te transformeren in een onmiskenbaar eigen geluid. Of het nu gaat om intieme kermistenten of uitgestrekte pleinen, ROXX belooft elke locatie in extase te brengen met hun muzikale virtuositeit.

ROXX overstijgt de definitie van een traditionele band. Het is een samensmelting van individuele rijke achtergronden en unieke identiteiten van elk bandlid, waarbij je kennismaakt met multi-instrumentalisten. Dit gaat verder dan alleen muziek; het is een totale belevenis, een meeslepende ervaring en een ware sensatie.

Stap in de wereld van ROXX en laat je meevoeren op een muzikale reis die niet alleen de oren streelt, maar ook de ziel raakt. Ontdek de kracht van samengevoegde passie en muzikaliteit, en ervaar het unieke geluid dat ontstaat wanneer deze maestro’s hun talenten bundelen. ROXX – waar muziek tot leven komt en passie haar hoogtepunt bereikt.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor