Boek een artiest

Rowwen Heze

ARTIESTEN
Rowwen Heze

De legendarische Limburgse band Rowwen Hèze is met haar nieuwe ‘Onderaan Beginne Tour’ te boeken voor diverse besloten evenementen.

‘Onderaan Beginne’ is weten waar je vandaan komt en wellicht een aansporing om je naar boven te werken. Maar meer nog dan een optimistische kreet, is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Het staat voor met opgestroopte mouwen en voeten op de grond je een weg naar boven werken. Telkens weer een publiek winnen,…

Artikelnummer: 1155 Categorieën: , ,

De legendarische Limburgse band Rowwen Hèze is met haar nieuwe ‘Onderaan Beginne Tour’ te boeken voor diverse besloten evenementen.

‘Onderaan Beginne’ is weten waar je vandaan komt en wellicht een aansporing om je naar boven te werken. Maar meer nog dan een optimistische kreet, is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze. Het staat voor met opgestroopte mouwen en voeten op de grond je een weg naar boven werken. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden is een veldslag van genoegen.

Rowwen Hèze werd opgericht in 1985 en is dus al 3 decennia een begrip in ons land. Als Limburgse dialect band zijn ze met bovengenoemde mentaliteit uitgegroeid tot een Nederlands fenomeen. Hun grote hits zoals ‘Bestel Mar’ en ‘Limburg (Kwestie van geduld)’ zijn niet weg te denken uit feesttenten en kroegen.
Op de speciale besloten shows zijn enkel alle bekende radio hits te horen, zodat het een feest van sfeer en herkenning mag worden. Verwacht opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk en tex mex. Rowwen Hèze is een act die een uitzonderlijke stempel drukt op jouw bedrijfsfeest of ander besloten event. Laat het feest maar beginnen!

Prijs op aanvraag.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor