Navigation
.
Beschrijving

Richard Kemper boeken?

Wilt u Richard Kemper boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Richard Kemper direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Richard Kemper (42) maakte op zijn 33-ste de onwaarschijnlijke overstap van algemeen directeur van een internationaal reclamebureau naar cabaretier. Werd ie ruim 10 jaar geleden nog genomineerd tot ‘Reclameman van het Jaar’, inmiddels is Richard Kemper voor het grote publiek vooral bekend als de helft van het cabaretduo Veldhuis & Kemper. Avond aan avond staat de oud-reclameman met zijn partner Remco Veldhuis op de planken in uitverkochte schouwburgen door heel Nederland met hun cabaretprogramma’s over relaties en lijden, liefde en bevrijden.

Het duo brak in 2003 landelijk door met de monsterhit ‘Ik wou dat ik jou was’ wat ze tot hun eigen schrik een TMF-nominatie voor Beste Popgroep Nationaal opleverde. Volgens het duo overigens hun beste grap tot dan toe want popsterren vinden de cabaretiers zichzelf allerminst. Toch mochten de liedjes uit de cabaretprogramma’s rekenen op een Kleinkunst Edison, gouden platen en zijn ze inmiddels ruim 100.000 verkochte CD’s verder.

De cabaretprogramma’s in het theater vormt altijd de aorta van alles wat ze doen. De carrière van het duo nam vanaf het moment van ‘de overstap’ in 2003 een enorme vlucht. Van optredens in De Kuip in het voorprogramma van Marco Borsato tot uitverkochte schouwburgen door het hele land. Op dit moment toeren ze door Nederland en België met alweer hun zesde cabaretprogramma ‘Dan maar niet gelukkig’.

Het is een wonderlijke combinatie die Richard Kemper heeft. Want overstappen uit de snelle reclamewereld en dito mensen naar de verantwoorde wereld van theater levert verfrissende inzichten op over keuzes maken, verandering, creativiteit en ondernemerschap. In vogelvlucht neemt Kemper u mee in zijn verhaal over meevallers en beren op de weg, gelardeerd met sprekende voorbeelden uit de praktijk.

En dat er bij een cabaretier altijd wat te lachen valt, spreekt voor zich. Net als Kemper zelf. Want wat het wonderlijke verhaal ‘Van Reclameman tot Cabaretier’ van Kemper ons misschien nog wel het meeste laat zien is dat dromen, hoe onwaarschijnlijk ze soms ook lijken, zomaar kunnen uitkomen.

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 5275,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij m...
Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden. Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is, a...
Erik was voor zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo'n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht.

Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker. Erik is altijd al een publiekslieveling gewe...
René van der Gijp is vaste gast als voetbalanalyticus in het RTL-televisieprogramma Voetbal International.

Al meer dan 15 jaar geeft René vele presentaties in het land en met veel succes. Tijdens elke presentatie maakt hij u op een inspirerende en humoristische wijze deelgenoot van zijn kijk op het leven en passeren onder andere vele grote voetballers en trainers de revue, waarover hij dan ronduit zijn mening geeft.

Want zoals hij zegt: "Ik...
Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.Als Leading Lady van het...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
De Italiaan Giovanni Caminita (1964) wordt geboren in Palermo, Sicilie en begint op zestienjarige leeftijd zijn muzikale loopbaan als basgitarist. Hij komt op 19-jarige leeftijd naar Nederland, op uitnodiging van de Amsterdamse club Blue Note.

Hij speelt in de bands van Henk Westbroek, Wolter Kroes en Marco Borsato, waar hij nu nog steeds de vaste bassist is. Verder produceert hij ook platen. Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, h...
Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...
Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top