Navigation
.
Beschrijving

Rene Pluijm boeken?

Wilt u Rene Pluijm boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Rene Pluijm direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn liefde voor voedsel en de natuur.

Ik maak me hard voor het gevecht tegen eenheidsworst. Rene is onvermoeibaar actief op het gebied van Eetcultuur. Hij is in Nederland en in het buitenland op alle gebieden van het restaurantwezen actief (geweest): als chef-kok, in de bediening, als bedrijfsleider, als directeur, als eigenaar en ook als consultant, conceptontwikkelaar of verbeteraar, als ontwikkelaar van food formules, als interim directeur, als bouwbegeleider, als gastvrijheidtrainer en in culinaire activiteiten met kinderen.

Om een paar bekendere etablissementen te noemen: De Hoefslag in Bosch en Duin, Hotel Arena en Vak Zuid in Amsterdam, Bagels & Beans landelijk, Hortus Botanicus, Lloyd Hotel, Stadsschouwburg en De Jaren in Amsterdam, Seinpost in Den Haag en Dija Blue in Honduras. Inmiddels zijn twee succesvolle tv-series Pluijm op Pad uitgezonden. En nu presenteert Rene zijn eerste boek: Pluijm op Pad.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij 'Big Brother' volgde een spoedcursus bij '6Pack' (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen '6Pack' stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in 'Wakker Worden Met Valerio'.'Valerio in de sneeuw', 'Valerio duikt onder', 'Valerio’s Datingshow' en 'de TMF Awards' volgden. In 20...
Wilfred Genee studeerde rechten. Sport heeft een belangrijke plaats in zijn leven ingenomen. Hij wist al op zijn twaalfde dat hij presentator wilde worden en inmiddels is hij uitgegroeid tot de beste sportpresentator op de Nederlandse buis.Wilfred Genee is te allen tijde serieus met zijn vak bezig, bereidt zich als geen ander voor en bezit een grote dosis humor en vooral ook zelfspot. Wilfred Genee laat tijdens zijn lezing schitterende beeld...
In 1981 werd Marga gekozen door Peter Koelewijn uit 250 zangeressen als de nieuwe leadzangeres van de meidengroep Babe, als vervanger van Gemma van Eck. In deze periode werd ze bekend onder de naam Marga Bult. Babe scoorde 16 hits. Ze toerden internationaal veel naar onder andere Indonesië, Maleisië, Libanon, door voormalige Oostbloklanden en heel Europa. De groep ging in juni 1986 uit elkaar.
De Haagse presentator Dennis Weening begon zijn carrière bij TV West. In 2002 presenteerde Dennis bij Kink TV het onderdeel Stennis en werd hij benaderd door Veronica om op te treden als het gezicht van het opnieuw opgezette Veronica. In de afgelopen jaren is Dennis te zien en te horen geweest bij Veronica, MTV en 3voor12 Radio op 3FM en bleek hij de Mol te zijn in het succesvolle programma ‘Wie is de Mol?’
Eddy Zoëy mag dan hoofdzakelijk gezien worden als presentator, zo ziet hij zichzelf niet. Daar doet hij te veel verschillende dingen voor. Naast presenteren en produceren van TV-programma’s (sinds 1997) is Eddy bijv. al langer werkzaam in de muziekindustrie. Zo scoorde hij in 1992 een publishersdeal bij Polygram en schreef ‘ie voor een breed scala aan artiesten liedjes, waaronder: twee dikke nr.1-hits.
Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Echter studeerde hij na zijn koksopleiding af als leraar en is hij vooral ondernemer en concepten maker. Hij werkte een aantal jaren als kok in verschilde restaurants. Daarna als ontwikkelaar van concepten en producten voor Bijenkorf, HEMA en Unilever.
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Topchef Herman den Blijker is Nederlands bekendste en meest succesvolle TV kok. Deze Rotterdamse rasondernemer pur sang leerde zichzelf de kneepjes van het vak en wist zelfs 12 restaurants tegelijkertijd top te laten draaien.Naast succesvol in de horeca is hij de afgelopen decennia niet weg te denken van de Nederlandse televisie. Op zijn geheel eigen wijze helpt hij ondernemers waar hij kan, laat hij zien dat vakmanschap begint bij goede producten en apparatuur en is hij als geen ander in staat consumenten unieke smaak en producten te laten ervaren.
De Italiaan Giovanni Caminita (1964) wordt geboren in Palermo, Sicilie en begint op zestienjarige leeftijd zijn muzikale loopbaan als basgitarist. Hij komt op 19-jarige leeftijd naar Nederland, op uitnodiging van de Amsterdamse club Blue Note.Hij speelt in de bands van Henk Westbroek, Wolter Kroes en Marco Borsato, waar hij nu nog steeds de vaste bassist is. Verder produceert hij ook platen. Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, h...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top