Boek een artiest

René Karst

ARTIESTEN
René Karst

René Karst is een volkszanger en werd bekend met zijn hits als “Atje voor de sfeer” en “Annemarie”. De nummers worden op vele feesten en in kroegen luidkeels meegezongen. Hij begon zijn carrière samen met zijn moeder Jannie Karst-Dubbelboer, maar na een lange samenwerking besluit hij solozanger te worden. René zoekt graag interactie vanaf een barkruk in elk café of kroeg en weet zich hiermee volledig aan te passen. Hiermee creëert hij de meest ge…

Artikelnummer: 371 Categorieën: , ,

Nanananananana.. Atje voor de sfeer, voor de sfeer, aaatje voor de sfeer! Wie kan ‘m niet meebrullen, dé feesthit van de afgelopen jaren! De carrière van de sympathieke troubadour zit sinds ‘Liever Te Dik In De Kist’, het duet met Stef Ekkel, behoorlijk in de lift en met nieuwe singles als ‘Kurkentrekker’ (met Donnie) en ‘EHBO’ lijkt daar voorlopig geen einde aan te komen.
Ook bij radio en tv is René inmiddels een graag geziene gast. Zo was hij wekelijks te hor en bij Radio 538 met zijn kijk op de week en deed hij mee aan tv programma’s als ‘Weet Ik Veel’ (RTL4) en ‘De Alleskunnner VIPS’ (SBS6).

Een optreden van ‘de man met de groene bril’ is zeker niet standaard. Als geen ander weet René zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Uiteraard mogen hits als ‘Atje Voor De Sfeer’, ‘Liever Te Dik In De Kist’, ‘Supergave Tijd’ en ‘Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet’ niet ontbreken, maar het kan zomaar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandstalige circuit wordt genoemd.

Prijsindicatie
Vanaf € 3995,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor