Boek een artiest

Raymon Hermans

ARTIESTEN
Raymon Hermans

Sinds RAYMON HERMANS in aanraking komt met muziek is 1 ding zeker: Muziek is zijn passie en dat is dan ook waar hij zijn leven aan wilt wijden. Het is al snel duidelijk dat hij een geboren artiest is. Dat bleek in 2010 toen hij zijn debuutsingle uitbracht en de kans kreeg bekend te worden in Nederland. Dat lukte! Want zijn debuutsingle werd een grote hit en al snel maakt hij meerdere singles die ook door verschillende TV-en radiozenders gedraaid …

Artikelnummer: 2015 Categorieën: , ,

Sinds RAYMON HERMANS in aanraking komt met muziek is 1 ding zeker: Muziek is zijn passie en dat is dan ook waar hij zijn leven aan wilt wijden. Het is al snel duidelijk dat hij een geboren artiest is. Dat bleek in 2010 toen hij zijn debuutsingle uitbracht en de kans kreeg bekend te worden in Nederland. Dat lukte! Want zijn debuutsingle werd een grote hit en al snel maakt hij meerdere singles die ook door verschillende TV-en radiozenders gedraaid worden.

Daarop volgen zijn zelfgeschreven nummers die in een up-tempo gezongen worden. De jong, fris en dansbare muziek van Raymon is dan ook zeer geliefd bij zijn fans. In 2015, toen hij zijn 5 jarig jubileum in de muziekwereld vierde, bracht hij zijn single “HYPNOSE” uit. Dit nummer werd een echte zomerhit waar je niet stil op kan staan! Later dat jaar volgt dan zijn volgende single “M’n favoriet” die hij in samenwerking met Harald Queens produceert. Daarop volgde een Buma NL Award voor Grootste Talent.

Inmiddels heeft RAYMON HERMANS door heel Nederland boekingen en wordt zijn bekendheid steeds groter. Zijn singles M’N FAVORIET, NU OF NOOIT, HYPNOSE & FENOMEEN worden bij iedere show volop meegezongen!

Prijsindicatie
Vanaf € 1995,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor