Boek een artiest

Rave van Fortuin

ARTIESTEN
Rave van Fortuin

Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en vol gekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verw…

Artikelnummer: 2547 Categorieën: , , , , ,

Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en vol gekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

Rave van Fortuin is in de zomer van 2011 geboren als feest tijdens de lokale feestweek. De eerste editie was een groot succes, zonder aankondiging (minder dan 24 uur van te voren wisten we pas dat het door kon gaan) was het één van de hoogtepunten van de week. De tweede editie leverde een uitverkochte club en een lege koelcel op.

Het concept is simpel: een groot rad met verschillende muzieksoorten als elementen van het rad. Elke 15 tot 20 minuten wordt er opnieuw gedraaid en een vaak compleet andere muziekstijl gedraaid. Tussendoor wordt de muziek afgewisseld met korte spelletjes waarbij we het publiek betrekken. Alles wordt aan elkaar gepraat door presentator Dans van der Togt. Uitgangspunt van de muziek is gezelligheid, feest en herkenning. Dus geen serieuze techno set, maar klassiekers en dansbare muziek. Fout bestaat niet. Grote contrasten tussen de verschillende stijlen zorgen er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat bezoekers hopen dat een van zijn favoriete muziekstijlen voorbij komt.

Belangrijk is het verkleedfeestje wat met Rave van Fortuin gepaard gaat. Elke muziekwisseling gaat samen met een wisseling van DJ, waarbij een toepasselijke foute outfit een eis is. Ook is het voor het publiek mogelijk om mee te doen in de verkleedmanie door het ter beschikking stellen van zo veel mogelijk spullen. Denk hierbij aan jasjes, petten, hoeden, brillen en vanaf volgende edities ook spullen zoals trommels, fluiten en sambaballen zodat er lekker op het ritme meegespeeld kan worden.

Prijsindicatie
Vanaf € 3000,-

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
decor