Navigation
.
Beschrijving

Ramon Beuk boeken?

Wilt u Ramon Beuk boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Ramon Beuk direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij mede verantwoordelijk werd voor de huidige uitstraling van de verschillende culinaire concepten binnen HEMA filialen in Nederland en België. In zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, volgde een baan bij Unilever waar hij de basis legde voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Tevens gaf Ramon in deze periode presentaties aan grote groepen over het gebruik van de Unileverproducten.

Zijn kwaliteiten tot presenteren en enthousiasmeren bereikten ook Hilversum, waarna een periode volgde als itempresentator/kok in het ochtendprogramma Koffietijd en later was hij naast Cindy Pielstroom kindervriend/kok in het programma @Cindy’s. Maar het grote publiek leerde hem pas echt kennen in het kookprogramma Born2Cook. Echter, na drie seizoenen besloot Ramon in januari 2005 te stoppen met Born2Cook en zich te richten op zijn “kindje” CuliPro.

Ramon is niet alleen chef, maar ook ondernemer. Hij is eigenaar van evenementenorganisatie CuliPro, evenementenruimte De Glazen Ruimte en vergadercentrum Meetinc in Maarssen. Op deze locatie worden evenementen en vergaderingen georganiseerd met een culinaire twist, alles kan worden aangepast naar de wensen van de klant. Onder andere kunnen hier workshops, productpresentaties, galadiners, vergaderingen en feesten georganiseerd worden.

Het enthousiasmeren heeft Ramon niet achter zich gelaten. Niet alleen bij zijn eigen bedrijven doet hij dit, maar ook als spreker probeert hij mensen mee te laten denken, mee te laten voelen, mee te laten beleven. Beuk is niet alleen kok, hij heeft een verhaal, een visie en een missie. Hiermee maakt hij de vertaalslag van eten bereiden naar beleven, samenwerken, inspireren en motiveren, voor ieder vakgebied.

Jarenlang was Ramon de vaste culinaire columnist van De Telegraaf, waar hij 6 dagen per week, de lezers verraste met vernieuwende recepten. Een greep uit deze recepten werden gebundeld in een boek: 365 dagen Beuk. Eerder zijn verschenen “Thais”, “Finger Food”, “Ramon Beuk Born2Cook”, “De Echte Beuk” en “Thuis Uit Eten” . Zijn boek “Wat van Fair komt” werd bekroond met de Gouden Garde en uitgeroepen tot kookboek van het jaar 2009.

Dat Ramon Beuk trendsetter is bleek in het jaar 2010. Hij presenteerde alweer iets nieuws: Restaurant VOOREENMAAND. De naam zegt het al: slechts een maand lang kunnen gasten genieten van een heerlijke avond uit. Een 5 gangen topmenu met bijbehorend wijnarrangement
en entertainment van het hoogste niveau. Precies Beuk: gaan voor het hoogst haalbare.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.Als Leading Lady van het...
Bianca Janssen (1979) is geboren in Venray. Met Limburgs optimisme begon zij op haar 14e met een bijbaantje als afwashulp. Ze was onder de indruk van de hectiek in de keuken, de zalige geuren, de prachtige gerechten en de verse ingrediënten en wist direct dat ze kok zou worden. Vanaf dat moment heeft Bianca diverse opleidingen gevolgd om haar passie verder te ontwikkelen. Ze vond het prachtig om te zien wat er in de keuken allemaal mogelijk is, a...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Patricia Paay, presenteert, geeft motiverende speeches, jureert en is, waar zij ook verschijnt, het oogverblindend mooie, glamoureuze middelpunt. Tegelijkertijd is La Paay altijd aardig, gezellig en heel benaderbaar – in al haar veelzijdigheid een echte Nederlandse superster!

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- en balletlessen en in 1965 debuteerde ze als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergree...
Na een vliegende start met een eigen restaurant stampte Herman den Blijker een heus horeca-imperium uit de grond.

Daarnaast presenteert hij het ene na het andere televisieprogramma. Want koken en televisie maken, bleek goed te combineren. Herman den Blijker zette in de loop der jaren verschillende restaurants op.

Een aantal restaurants verkocht hij aan zijn personeel of andere uitbaters. In 2013 begeleid en beoordeelt hij kandidaten in het ...
Jamai Loman gaat de geschiedenisboeken in als de allereerste winnaar van Idols in Nederland. In 2003 verslaat hij in de finale Jim Bakkum. Na zijn overwinning staan televisie-, radio- en krantenjournalisten in de rij om de kersverse Idol te spreken. Zijn ouderlijk huis moet worden afgezet met dranghekken om de drukte tegen te gaan.

Zijn debuutsingle Step Right Up vliegt de winkel uit en komt op nummer één binnen in de Mega Top 50. De single wo...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
Zijn doen en laten is, en bestaat uit voer’ Pierre Wind (1965, Den Haag) is Kokoloog. Oftewel: chefkok, foodstylist, kokende schrijver, tv-presentator, digigraaf en filmmaker. Hij is bekend van zijn kookprogramma’s op televisie, ooit in 1997 begonnen met de serie ‘De Eetfabriek’ (NPS) over de voedselindustrie.

Daarnaast is Pierre Wind jarenlang werkzaam geweest in diverse sterrenrestaurants. Hij is het boegbeeld van de innovatieve keuken en he...
Jeroen Post is op 25 juni 1975 geboren in Woerden. Als kind vond Jeroen het al leuk om in het middelpunt van belangstelling te staan. Hij deed dan ook op zijn negende al mee aan de miniplaybackshow als imitator van Michael Jackson.

Zijn middelbare schooltijd begon met twee jaar Mavo in Mijdrecht. Vervolgens stapte hij over naar het LBO in Woerden, waar Jeroen de ene week lessen koken & serveren volgde en de andere week lessen brood & banket. I...
Henk Westbroek start samen met componist Henk Temming in 1979 ‘Het goede doel’. Na singles als ‘In ’t leven’ en ‘Gijzelaar’ breekt de band echt door met het album en de gelijknamige single ‘België’’. Ook scoren ze in die zelfde tijd een hit met ‘Sinterklaas’. Door de succesvolle singels als ‘Vriendschap’ en ‘Hou je van mij’ is het album ‘België’ al snel goud.

In 1986 gaat het goede doel verder met Henk Westbroek, Henk Temming en Sander van He...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top