Navigation
.
Beschrijving

Ramon Beuk boeken?

Wilt u Ramon Beuk boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Ramon Beuk direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Echter studeerde hij na zijn koksopleiding af als leraar en is hij vooral ondernemer en concepten maker. Hij werkte een aantal jaren als kok in verschilde restaurants. Daarna als ontwikkelaar van concepten en producten voor Bijenkorf, HEMA en Unilever.

Media
Hij presenteerde tussen 2001 en 2016 acht verschillende televisieprogramma’s en schreef 10 kookboeken waarvan er twee bekroond werden tot kookboek van het jaar. Tussen 2005 en 2009 schreef hij een dagelijkse column in de Telegraaf en van 2009 tot 2016 was hij culinair adviseur voor Lidl.

Ondernemer
Als ondernemer ontwikkelde hij een aantal vernieuwende horeca-concepten en richtte hij diverse bedrijven op. In 2002 richtte hij zijn evenementenbureau “CuliPro” op.
En in 2005 een evenementenlocatie “de Glazenruimte”.

In 2007 ontwikkelde wij het begrip “FOOD-cafe”. In tegenstelling tot het EET-café kreeg eten een centralere functie dan drank. Het eerste food-café hete LOCA en werd, in samenwerking met Heineken/Amstel, geopend in Haarlem. Gevolgd door locaties in Apeldoorn en Tilburg.

Van 2011 tot 2015 organiseerde hij zijn jaarlijks terugkerende restaurants event “restaurant voor een maand”. In dit concept verpakte Ramon alles wat hij zelf miste als hij uit eten ging. Dit evenement trok jaarlijks duizenden bezoekers in één maanden en gaf een totaal andere beleving aan het begrip uit eten gaan.

In 2016 besloot hij met zijn ondernemingen te stoppen en zich op nieuwe activiteiten te storten.

In de zomer van 2016 lanceerde hij samen met Jurgen Rayman het culinaire comedy spektakel ‘Tasty comedy’ op de pier in Scheveningen. Een twee jaar draaiend pop-up evenement waarbij comedy en eten op topniveau centraal stonden.

Van 2017 tot 2020 werkte hij aan de totale ontwikkeling van het nieuwe Hotel en restaurant conceptketen Bunk. Bunk opende in 2019 in Utrecht en in 2020 in Amsterdam.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Daniël Dekker (8 april 1960) werkt na zijn middelbare schooltijd geruime tijd bij een bank, waarna hij in 1980 actief betrokken raakt bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

De inmiddels ervaren dj stapt dan over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze werkkring voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald.

Daniël is tm Augustus 2020 eindredacteur radio bij de AVROTROS. Iedere zaterda...
Kim-Lian, geboren in Nederland, komt uit een zeer muzikale familie en heeft daarmee de entertainment met de paplepel ingegoten gekregen. Op jonge leeftijd bracht ze internationaal haar eerste singels en albums uit, waarmee ze een aantal hits scoorde en talloze optredens verzorgde in zowel binnen- als buitenland.

Na de vooropleiding aan de Amsterdamse particuliere Toneelschool kreeg ze verschillende rollen in TV series waaronder Kees & Co (RTL4...
Tom Egbers geboren in Almelo is een Nederlandse journalist, presentator en schrijver. Hij studeerde journalistiek in Utrecht en zijn examinator Koos Postema beval hem aan bij de NOS. Voor de NOS werkte hij daar voor zowel NOS Journaal als NOS Studio Sport. Daarnaast maakt hij voor het weekblad Voetbal International interviews.

In 1990 maakte Egbers de overstap naar de Veronica Omroep Organisatie, waarvoor hij het mediaprogramma Stop de Persen ...
René van der Gijp is vaste gast als voetbalanalyticus in het RTL-televisieprogramma Voetbal International.

Al meer dan 15 jaar geeft René vele presentaties in het land en met veel succes. Tijdens elke presentatie maakt hij u op een inspirerende en humoristische wijze deelgenoot van zijn kijk op het leven en passeren onder andere vele grote voetballers en trainers de revue, waarover hij dan ronduit zijn mening geeft.

Want zoals hij zegt: "Ik...
Jamai Loman gaat de geschiedenisboeken in als de allereerste winnaar van Idols in Nederland. In 2003 verslaat hij in de finale Jim Bakkum. Na zijn overwinning staan televisie-, radio- en krantenjournalisten in de rij om de kersverse Idol te spreken. Zijn ouderlijk huis moet worden afgezet met dranghekken om de drukte tegen te gaan.

Zijn debuutsingle Step Right Up vliegt de winkel uit en komt op nummer één binnen in de Mega Top 50. De single wo...
Loretta is natuurlijk vooral bekend als presentatrice van het RTL nieuws, maar veel mensen hebben haar inmiddels ook leren kennen als een vervent natuurliefhebber, een groot dierenvriend en een buitengewoon geïnteresseerd en hartelijk mens. Zoals Gordon in Boulevard verklaarde: ‘als Loretta lacht gaat de hemel open’. Toch weet ze al die goedlachsheid goed te combineren met groot vakmanschap, bijvoorbeeld bij het inspreken van voice-overs, bij het...
Filemon Wesselink is presentator en reporter bij BNNVARA. Hij is een van de gezichten van RamBam en was eerder te zien in programma’s als De Psycho Show, Vreemdgaan met Filemon, Filemon slaat door, Filemon op de wallen, Filemon staat strak, De week van Filemon, Try before you die, Spuiten en Slikken en Afkicken. Ook maakte hij spraakmakende reportages voor o.a. de ‘Madiwodovrijdagshow’ en ‘Het verbond van ongeleide correspondenten’.

In het pro...
Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezin...
Rudolph van Veen (1967) wist als kleine jongen al dat hij kok wilde worden. In 1985 studeerde hij als beste leerling af aan de Culinaire School van Breda en vanaf dat moment was hij vastbesloten om Meesterkok te worden. Hij werkte o.a. in Zwitserland, bij Meesterkok Cas Spijkers en specialiseerde zich in patisserie bij Huize van Wely. Op zijn 27e behaalde hij de titel SVH Meesterkok, de hoogst haalbare graad die een kok in Nederland kan behalen. ...
Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij 'Big Brother' volgde een spoedcursus bij '6Pack' (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen '6Pack' stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in 'Wakker Worden Met Valerio'.

'Valerio in de sneeuw', 'Valerio duikt onder', 'Valerio’s Datingshow' en 'de TMF Awards' volgden. In 20...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top