Navigation
.
Beschrijving

Ramon Beuk boeken?

Wilt u Ramon Beuk boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Ramon Beuk direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Ramon Beuk rondde in 1992, na stages in verschillende restaurants, zijn koksopleiding af. Hij ontdekte dat koken zijn grote passie was maar het werken in de horeca niet. Met oog op de toekomst begon hij aan een studie Pedagogiek. Na afronding van zijn studie verliet hij in 1997 de horeca om zijn combinatie van overdrachtskennis en kennis over eten en koken elders toe te passen.

Na extra marketingscholing kwam Ramon terecht bij HEMA, waar hij mede verantwoordelijk werd voor de huidige uitstraling van de verschillende culinaire concepten binnen HEMA filialen in Nederland en België. In zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging, volgde een baan bij Unilever waar hij de basis legde voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Tevens gaf Ramon in deze periode presentaties aan grote groepen over het gebruik van de Unileverproducten.

Zijn kwaliteiten tot presenteren en enthousiasmeren bereikten ook Hilversum, waarna een periode volgde als itempresentator/kok in het ochtendprogramma Koffietijd en later was hij naast Cindy Pielstroom kindervriend/kok in het programma @Cindy’s. Maar het grote publiek leerde hem pas echt kennen in het kookprogramma Born2Cook. Echter, na drie seizoenen besloot Ramon in januari 2005 te stoppen met Born2Cook en zich te richten op zijn “kindje” CuliPro.

Ramon is niet alleen chef, maar ook ondernemer. Hij is eigenaar van evenementenorganisatie CuliPro, evenementenruimte De Glazen Ruimte en vergadercentrum Meetinc in Maarssen. Op deze locatie worden evenementen en vergaderingen georganiseerd met een culinaire twist, alles kan worden aangepast naar de wensen van de klant. Onder andere kunnen hier workshops, productpresentaties, galadiners, vergaderingen en feesten georganiseerd worden.

Het enthousiasmeren heeft Ramon niet achter zich gelaten. Niet alleen bij zijn eigen bedrijven doet hij dit, maar ook als spreker probeert hij mensen mee te laten denken, mee te laten voelen, mee te laten beleven. Beuk is niet alleen kok, hij heeft een verhaal, een visie en een missie. Hiermee maakt hij de vertaalslag van eten bereiden naar beleven, samenwerken, inspireren en motiveren, voor ieder vakgebied.

Jarenlang was Ramon de vaste culinaire columnist van De Telegraaf, waar hij 6 dagen per week, de lezers verraste met vernieuwende recepten. Een greep uit deze recepten werden gebundeld in een boek: 365 dagen Beuk. Eerder zijn verschenen “Thais”, “Finger Food”, “Ramon Beuk Born2Cook”, “De Echte Beuk” en “Thuis Uit Eten” . Zijn boek “Wat van Fair komt” werd bekroond met de Gouden Garde en uitgeroepen tot kookboek van het jaar 2009.

Dat Ramon Beuk trendsetter is bleek in het jaar 2010. Hij presenteerde alweer iets nieuws: Restaurant VOOREENMAAND. De naam zegt het al: slechts een maand lang kunnen gasten genieten van een heerlijke avond uit. Een 5 gangen topmenu met bijbehorend wijnarrangement
en entertainment van het hoogste niveau. Precies Beuk: gaan voor het hoogst haalbare.

Video
Prijzen

Prijs op aanvraag.

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Patricia Paay, presenteert, geeft motiverende speeches, jureert en is, waar zij ook verschijnt, het oogverblindend mooie, glamoureuze middelpunt. Tegelijkertijd is La Paay altijd aardig, gezellig en heel benaderbaar – in al haar veelzijdigheid een echte Nederlandse superster!

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- en balletlessen en in 1965 debuteerde ze als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergree...
Daniël Dekker is op 8 april 1960 in Amsterdam geboren als Henk Bakhuizen. Na zijn middelbare schooltijd werkte Daniël bij een bank, waarna hij aan de slag ging bij Radio Capitol. In 1980 ging hij aan de slag bij het piratenstation Decibel Radio in Amsterdam.

Hierna stapte hij over naar Radio 10 Gold. In 1988 verruilt hij deze zender voor de TROS, waar hij door toenmalig Radio 3-chef Dick de Winter wordt binnengehaald. Voor de TROS presenteert ...
Cabaretier, presentator, muziekliefhebber, liedjesschrijver, marathonloper (2.29 h), schrijver, columnist en (ooit) criminoloog. Dolf Jansen is het allemaal – en gek genoeg is het een logisch geheel. Ik heb Dolf leren kennen als een zeer betrokken en geïnteresseerd presentator van Vara Laat (dat later Vara Live werd) - die volgens mij alleen maar zo snel praat om zijn eigen gedachten bij te kunnen houden.

In tegenstelling tot een hoop andere b...
Al jarenlang staat Antje aan de top van de Nederlandse Showbizzwereld. Niet zo verwonderlijk, want de carrière van deze ‘Allround Showbizz Lady’ heeft de afgelopen jaren een even spectaculaire, als stormachtige, ontwikkeling doorgemaakt. Antje verwierf landelijke bekendheid door haar rol van Amneris in ’s lands meest succesvolste musical aller tijden, Aïda ! Daarna is het enkel bergopwaarts gegaan met Antje’s carriére.

Als Leading Lady van het...
Erik was voor zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar natuurlijk vooral bekend als schaatser. Tot zijn 15e was hij al winnaar van zo'n 300 fietscrosswedstrijden. Hij kwam toen, als jochie, al vaak op tv. In 1987 maakte Erik zijn marathondebuut en in 1996 bereidde hij zich helemaal voor op de Elfstedentocht.

Zo kluunde hij in de weilanden bij Gramsbergen en trainde hij op natuurijs in het donker. Erik is altijd al een publiekslieveling gewe...
Wat is de keuken? Voor alles, eenvoudige dingen, mooie en goede producten waar we verliefd op worden. Een zeker gevoel voor smaak, kleur en geur en de bewegingen zoals snijden, pellen, braden en vijzelen. De passie van mannen en vrouwen die zich iedere dag hieraan wijden. Alle producten in de wereld hebben ons iets te vertellen, je moet weten hoe je ernaar kan luisteren!

Mijn culinaire vitae is geen voedingsbodem geweest voor populisme, maar...
Floortje begon bij de radio en kwam dankzij regisseur Guido van der Kraan terecht bij de televisie. Ze deed haar eerste presentatieklus voor ‘Young Americans’ en heeft daarna nog veel meer programma’s gemaakt. Floor heeft natuurlijk jaren gewerkt voor RTL travel, samen met haar co-host Chris Zeegers waar ook Dessing Productions een voortvloeisel van is.

In de zomer van 2007 stapte Floortje van de grootste commerciele zender RTL over naar de kl...
Mijn passie voor koken had ik al op jonge leeftijd. Mijn herinneringen gaan bijna allemaal gepaard met eten, gezelligheid, familie en vrienden. Ik kom uit een Bourgondische familie waar samen genieten van eten heel belangrijk is.

Mijn moeder is mijn inspiratiebron, zij kookte altijd vers, leerde mij kennis maken met veel verschillende smaken. Is creatief en vindingrijk. Na de middelbare school ben ik geschiedenis gaan studeren aan de Universit...
Ik ben een culinaire nomade, altijd op jacht naar lekkers, voortbewogen door de eindeloze evolutie van de smaak. Ik ben gek op het onbekende, verafschuw routine en krijg er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven.

Overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een zo hoogwaardig mogelijk ingredient. Ik maak mensen graag blij. En ik ben een voorvechter van kwaliteit en echte smaken, wat onlosmakelijk verbonden is met mijn...
Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. uitgebreid in op deze stelling aangaande de voetballerij, de televisiewereld en vergelijkt hij dit met de ‘normale maatschappij’. Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario, Kevin Keagan.

Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

Een boeiende en serieuze lezin...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top