Navigation
.
Beschrijving

Podiumtrailer boeken?

Wilt u Podiumtrailer boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Podiumtrailer direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Een podiumtrailer huren heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normaal podium. Concerten, optredens, modeshows: de podiumtrailer is geschikt voor bijna ieder evenement. Verschillende afmetingen zijn mogelijk, tevens is het mogelijk om een podiumtrailer met een kleedruimte en een keukentje bij te huren.

De podiumtrailer heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normaal podium. Concerten, optredens, modeshows: de podiumtrailer is geschikt voor bijna ieder evenement. Verschillende afmetingen zijn mogelijk, tevens is het mogelijk om een podiumtrailer met een kleedruimte en een keukentje bij te krijgen.

Een podiumtrailer is vooral geschikt voor tijdelijke buitenevenementen waarbij snelheid en efficiëntie van belang zijn. De podiumtrailer is snel op de juiste plek geparkeerd zodat er direct begonnen kan worden met het opzetten.

Het opzetten is zo gebeurd, installatie van geluid en licht is hetzelfde als voor een gewoon podium en mensen hoeven elkaar minder in de weg te lopen zodat het opzetten minder tijd kost.

Technische gegevens:
Podiumtrailer 4
Lengte podiumtrailer: 13,6 mtr ( 17,6 mtr incl trekkend gedeelte)
Breedte podiumtrailer: 2,50 mtr dicht en 9 mtr open
Binnen hoogte: 2,80 mtr
Podiumvloer hoogte: 1,30 mtr
Trailer hoogte: 3,90 mtr
Gewicht: 30 ton ( incl trekkend gedeelte)
Stroom: 380 volt cce-form of 3 vrije groepen 16 amp
Optioneel: zonneluifel en catwalk

Video
Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 3510,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Een verlichte dansvloer huren betekend dat u van uw feest in één klap een dansspektakel maakt. Met een verlichte dansvloer haalt u de sfeer van Saturday night fever in huis.

En of u nu een geheel aangeklede feestlocatie wilt, of alleen de verlichte dansvloer als trendy eyecatcher: een verlichte dansvloer huren verhoogt de feestvreugde en laat een onvergetelijke indruk achter op u en uw gasten. Een verlichte dansvloer huren betekend feest!
In tegenstelling tot het vlak LED type is de toplaag van dit type dansvloer transparant. Men kan dus de LED's zien waardoor patronen zichtbaar worden. Onze dansvloeren zijn absoluut veilig voor elke ondergrond dankzij de dikke rubberen strips aan de onderkant van de delen.

De gebruikte verlichting geeft een heldergekleurd lichtschijnsel. Op iedere vierkante meter fonkelen twintig lichtpunten in vier kleuren. Omdat dit type verlichte dansvloer ...

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top