Navigation
.
Beschrijving

Poar Neem’n boeken?

Wilt u Poar Neem’n boeken? Klik dan hier boven op de grote knop voor aanvragen.

Poar Neem’n direct online boeken? Klik dan op de blauwe knop ‘Direct boeken’. Het kan zijn dat de knop ‘Direct boeken’ niet getoond wordt. Dan is deze artiest niet direct online te boeken en dient u het aanvraagformulier in te vullen voor een prijsopgave.

Poar Neem’n Roadshow is de officiële kleine versie van Poar Neem’n On Tour en zal van start gaan in 2018. Speciaal voor de vele aanvragen van feesttenten, evenementen, festivals, discotheken en kleinere locaties. Poar Neem’n is een community met ruim 160.000 vaste volgers op Facebook.

Inmiddels een nationaal begrip met uitspraken als: ‘Probleem’n? Poar Neem’n!’, ‘HEYA’, ‘Klabangs’ dagelijkse wijze levenslessen,wekelijkse ongein en regelmatig te horen op radio en tv.

Poar Neem’n Roadshow is een 60 minuten durende show waarin entertainment zich vliegensvlug afwisselt:

v Poarty DJ
Draait z’n platen niet langer dan 55 seconden, zodat het publiek zich geen minuut hoeft te vervelen!

v Keehl van Poar Neem’n
Wimsalabim zorgt ervoor dat het publiek de hele avond wordt blootgesteld aan flantuut‘n met het Rad van Poartuin, gekke prijsopdrachten & vals meezingen!

v Poar Neem’n merchandising
Gratis Tjak wat we gaan verloten aan het publiek. “Zit bij de prijs in.”

v Poar Neem’n merchandising crew
Een team wat stickers, Shirts, poarty brillen & de befaamde tegeltjes gaat verkopen. Te lui om te bewegen? Ideaal om de boel weer eens mooi aan te kleden.
Promotie

Elke Poar Neem’n Roadshow zal worden gepromoot op de Facebookpagina met het bereik van 1,8 miljoen views per week. Dit zal gedaan worden door het aanmaken van een evenement op de Facebookpagina. Ook zullen onderdelen van de show live worden gestreamd op Facebook.

Een promo(film), prijsvraag, o.i.d. op de Facebookpagina is niet standaard en kan dus niet worden geëist door de opdrachtgever. We hebben gemerkt dat dit niet bijdraagt aan de promotie van het evenement.

Merchandising
Na zo’n Roadshow kun je nooit meer over straat zonder zo’n mogguh shirt of een fijne Poar Neem’n sticker op je fiets! Op elke locatie zal er dus ruimte moeten zijn voor de merchandise crew.

Download Presskit
Video

Prijzen

Prijsindicatie
Vanaf € 1995,-

Aanvraag
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Related Products

Wij nemen u mee naar Las Vegas, de stad van glitter en glamour, maar voor het mekka van de showbusiness en casino's. Welkom in een spannende en wonderlijke wereld, vol show, muziek en interactief amusement voor al uw gasten !It's a kind of Magic! Wij zorgen voor een geweldige belevenis en dus een bijzondere feestavond voor u en uw gasten. Wij bieden u op dit gebied ruime keuzemogelijkheden. Onze grote troef is het maatwerk voor uw evenement....
Met hun tien eigen liedjes tellende debuutalbum Gedeeld Door Ons tonen Suzan & Freek aan dat ze muzikaal niet voor één gat te vangen zijn. Uiteraard ontbreken de hits Als Het Avond Is en Blauwe Dag niet. De overige acht liedjes hebben ook elk een heel eigen en origineel geluid. Op het debuutalbum bewegen Suzan & Freek zich met gemak over een enorm muzikaal speelveld. 

Wat klanten over ons zeggen

8.9
Back to top